EDIT: Divite proc jsou fota tak velike?
Vysvetleni: Protoze ta kara je taky velika, takze si to zaslouzi hajzlove

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
taky nchapu co to blekota...Tommy1978 píše:Coto blekte teť?Takeshi píše:kchsenony od vočka za baru za pjetset,to sviti dobřeTommy1978 píše:Taky si právě řikam že to svítí nějak na hovno
Já mu to řikam pokaždý když ho potkam a hovno z tohoRudi píše:mali ud s velkým bmv - chtělo by to nějaký špicózní kola
a ja ti pokazdy odpovim, ze spickovy kola na e38 v 18" tento rok nejsouTommy1978 píše:Já mu to řikam pokaždý když ho potkam a hovno z tohoRudi píše:mali ud s velkým bmv - chtělo by to nějaký špicózní kola![]()
Jasně, že jsou to ksenonybóďa píše:taky nchapu co to blekota...Tommy1978 píše:Coto blekte teť?Takeshi píše: kchsenony od vočka za baru za pjetset,to sviti dobře
jinak ty xenony na ty fotce sice nevypadaj jako ksenony ae asi to jsou ne? vono ty cocky z nekterejch uhlu to vypada vselijak... z nekterejch uhlu je to zluty, z nekterejch zas modry a kdyz jede auto proti tak "blika" takze za to muze asi ta fotka ne
taky si rikam, btw. vymenim za ochcavku v TDIIIIIIIIIV-Y-V-I píše:Tak tedy máte špatný auto
18 tam nedávej...to je kurevsky máloDOEMIXXX píše:a ja ti pokazdy odpovim, ze spickovy kola na e38 v 18" tento rok nejsouTommy1978 píše:Já mu to řikam pokaždý když ho potkam a hovno z tohoRudi píše:mali ud s velkým bmv - chtělo by to nějaký špicózní kola![]()
![]()
co je u tebe spickovy?DOEMIXXX píše:a ja ti pokazdy odpovim, ze spickovy kola na e38 v 18" tento rok nejsouTommy1978 píše:Já mu to řikam pokaždý když ho potkam a hovno z tohoRudi píše:mali ud s velkým bmv - chtělo by to nějaký špicózní kola![]()
![]()
poslední 3Rudi píše:poslední 2 káry nádhera