zravim a dekuji vsem prejicim....
nez neco napisu strasne bych chtel podekovat Chuďasovi a Duckovi, za vyzvednuti na nadru a nasledne jezdeni a shaneni kol a tak, bez nich bych to myslim resil jeste ted. nesmim zapomenout podekovat taky RomeoMontekovi, kterej jak uz bylo napsano zapujcil kola a radio, at neusnu cestou zpet...
na polici to slo celkem hladce, jen jsem byl trochu prekvapen kdyz mi rekli, ze ty plechy co tam jsou musim sundat a nechat u nich na sluzebne, ze jsou onoho neznameho pachatele.... no budiz.
sepsali jsme protokol, coz byla celkem rychlovka... cca 15min. celkova skoda se vysplhala na 48500,-
podepsal jsem a auto bylo me....
jeste bych rad pochvalil mistniho policistu...jmeno nevim, kterej mi vcera vecer volal a zaridil mi to tak, ze auto nenechal odtahnout na zachytne parkoviste, kde pres vikend nejsou, ale nechal ho postavit pred jejich sluzebnu s tim, ze si ho rano prijedu vyzvednout.
kdyz jsme s klukama prijeli na misto, kde passi stal, tak po prvnim ohledani jsem byl celkem nadseny.... zadne velke skody, myslim tim skrabance, poniceny interier, nebo neco, co by branilo v ceste domu... byla jen vylomena spolujezdcova klika, a jsou trochu popucene i dvere kolem kliky, ale snad to klempira zvladne bez lakovani.
sedl jsem dovnitr a vyzkousel spinacku.... klic se vlezl, kontrolky naskocili, ale starter ani necvaknul...
rikam si hlavne ze sviti kontrolky.... bude to stacit popostrcit a taky ze jo...
Passi naskocil hned
cesta byla vpoho.... passi jel nadherne bez jedineho zavahani
doma jsem ho jeste umyl a znovu obesel... u hrdla nadrze jsem nasel cca 4mm tukanec az na zaklad.... to se zakapne.
co dal s passim? dam do kupy spinacku, kliku dveri a soupnu nejake zabezpeceni. zrejme zrusim prodej kanalu a pujdou na passiho, pak mozna prodej.... cas ukaze...