Moderátor: Dave0401
ja vim proc si myslis ze sem te nechal predjet nechtelo se mi brzdit ze 180km/hJurisek16 píše:V Orlové nemají na značky nebo cooo ????![]()
rovinka jak prase a uprostřed předěl cesty...kůwa ve 190 to byla rána jak z děla
Jak to snesl tvůj podvozek Filipe ?
Jurisek16 píše:Jsem si říkal jak jsem tě předjel ...proč tak zpomaluje ?Hmmm...odpověd přišla rychle
Až mi zuby cvakly
barry píše:nemáš jezdit jak p**a
taky ti to přejuF.l.a.n.e.l. píše:Juris: já jen čekám kdy se rozbiješ a budou tu psát všichni na tebe R.I.P.
¨F.l.a.n.e.l. píše:Juris: já ti to nepřeju, ale jezdiš jak debil jak s OOOO od termixe tak i se svým viz třeba video od garáží. jak ti tam vběhne děcko, tak 5 let v chládku nehledě na to že si zkurvíš život.
barry píše:ale bude třeba pozdě a ještě to někdo odskáče
Všichni jsme jezdili jak bezmozci (některé to nepřešlo)
a proč by měl mladý člověk dělat chyby když mu někdo zkušenější může dát rady...je jasné že na to příjde sám
ale do téé doby proteče benzínu, spotřeba neklesne pod 10l, pneu ubyde atd.
já už jsem takový fotr, že mám po městě zapnutý palubní na aktuál spotřebu a snažím se jezdit pod 7l
a určitě nikdo nepřeje nic špatného...jen by bylo škoda rozbitého auta a . . .
No to spiš ty tlumiče zjistiliLuke_TDI píše:Juris pokud je to jak jedes v orlove do kopce tak znacka je dole a mam pocit ze je na ni 30. A to z toho duvodu ze cesta neni dodelana ale to uz jsi zjistil sam
Kdyby byla moznost tak bych to chtel stejne...kdyztak klidne info po SZ budu radFilipGTti píše:kdyz sme u toho uradovani panove potreboval bych v 9 nejpozdeji 10 mesici STK... nechci to zadarmo ane nejradeji sem pro by sli n stk jen papiry..![]()
Jde zařídit vše. Záleží co chcešG3-Lower píše:Kdyby byla moznost tak bych to chtel stejne...kdyztak klidne info po SZ budu radFilipGTti píše:kdyz sme u toho uradovani panove potreboval bych v 9 nejpozdeji 10 mesici STK... nechci to zadarmo ane nejradeji sem pro by sli n stk jen papiry..![]()
asi si myslí že mu závidím. kašli na tobarry píše:jasné, já jsem nechtěl nikoho moralizovat...jen jsem chtěl obhájit FLANELa, že to určitě nemyslel tak, že si přeje aby se Juris rozsekal
něco mi uniklo ??F.l.a.n.e.l. píše:Juris: já ti to nepřeju, ale jezdiš jak debil jak s OOOO od termixe tak i se svým viz třeba video od garáží. jak ti tam vběhne děcko, tak 5 let v chládku nehledě na to že si zkurvíš život.