Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut.
Honzovo byla taky jednu chvili matny, jenom nevim jestli se s tim nekde ukazal nebo pak az ve finalnim lesklym matu, tak matna cerna (viz foto) je pouze plnicPanda píše:jojo tohle bávo je mezi e36kama v čr pro mně jedno z top co se vzhledu týče....ale měl jsem za to, že dřív bylo matný, ale to je asi zase nějaký jiný, páč davidoff sem nedávno fotky toho matnýho házel...

to matny bavo co sem sem nedavno hazel patri jinymu majiteli

moooc velký černý letadlo 

uz je, tak kdyz jsem delala mraceni, tak y Mkovej naraznik vypadal blbe, mela jsem promackly bok trochu tak jsem nechala zavarit listy a udelat vydechy, vsechno ma nejaky duvod, zadni uz je hotovej, je na GT, jeste to neni zdaleka cely hotovy..
Až ti bude v životě nejhůř, otoč se ke slunci a všechny stíny padnou za tebe.
Moje malickost:-) http://girlstuning.com/clen.php?Clen=79
Moje malickost:-) http://girlstuning.com/clen.php?Clen=79
davidoff aha takže je to nakonec ono, tady to lesklý bylo předtím matný...já si říkal že Mpaket a stejný kola....a motor tam je 328?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
ted presne nereknu jestli 328 nebo 325, jak sem psal vyse honzika sem mrte dlouho nevidel, ta fotka co sem hazel je neco pres rok staraPanda píše:davidoff aha takže je to nakonec ono, tady to lesklý bylo předtím matný...já si říkal že Mpaket a stejný kola....a motor tam je 328?

EDIT: presneji vyfoceno 15.6.2007

Naposledy upravil(a) Davidoff dne 12 srp 2008 23:27, celkem upraveno 1 x.
moooc velký černý letadlo 

Mě se to taky líbíVelbloud píše:Jak moc nemám rád stylingový úpravy baworů, tak se mi tohle líbí... pěkný decentní zamračení, pěkný zakulacení.. dělá to z toho o generaci novější...
... tady na foru je hrozná ta nedotknutelnost bawa...

Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Ja si ted vozim prdel v tomdle...docela rozdil proti mojemu snizenemu golfiku. RX4 2,0 16V...okolo 100kw, neni to zadny sprinter, ale jede to, hlavne neni treba resit patniky a diry na cestach to me na tom bavi nejvic. Volant to ma jak autobus, clovek sedi vysoko a v zatackach se to chce prevratit do prikopy. Se spotrebou uz to je horsi. 9,8-10,2 kdyz jezdim mesto/okresky slusne
Za par dni jsem si na to tak zvykl, ze se mi nechce sedat do klasickych osobaku 

- Přílohy
-
- R2.jpg (52.03 KiB) Zobrazeno 1969 x
-
- R1.jpg (92.46 KiB) Zobrazeno 1969 x
Změna je život...
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
SuperStojan.cz - revoluce v používání notebooků -
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
SuperStojan.cz - revoluce v používání notebooků -
Vedle mně skoro RS s 15" Dotz Shuriken 

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
pěkný to fáčko 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
-
- Kontaktovat uživatele:
co se tyce kol- uz od zacatku sem chtel nejaky kola ktery sou nejak spjaty se seriovyma fackama a z tech par druhu se mi k tomu nejvic hodi tyto, ackoliv vim ze to nejsou nejaky kola ktery by kazdyho ohromily, mam k nim dost silnej citovej vztah a nehodlam menit, k tomu autu mi to proste sedi, nekolikrat sem se dival po nejakych ,,lepsich" kolech ale vzdycky sem se podival na to co mam a rekl sem si sakra proc bych mel menit, proste to k tomu autu patri.:Kroci:. píše:faco ma krutej kukuc, maska superale ty kola mi ktomu proste nesedi ...
to je asi vsechno ohledne kol, pres zimu se akorat budou lestit

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
větší ne ale širší
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Na Facku jsou moc pekny 14" z Felicie,verze Atlanta.Ty jsou nejhezci,co na Feldu davali.BALI píše:větší ne ale širší

Optimismus pramení z nedostatku informací 

to jsou ale sirka je tam tusim stejna, tj. 5,5 takze bych si nepomohlMirek999 píše:Na Facku jsou moc pekny 14" z Felicie,verze Atlanta.Ty jsou nejhezci,co na Feldu davali.BALI píše:větší ne ale širší
kdyz uz sirsi tak 7x13 nebo 9x13 ale to uz by byl mazec
je to taky dost o penezich a tech zrovna neni moc tak asi tak

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jojo,ale vizualne hezci.Jinak o penezich to je,znam to moc dobredavid 136 píše:to jsou ale sirka je tam tusim stejna, tj. 5,5 takze bych si nepomohlMirek999 píše:Na Facku jsou moc pekny 14" z Felicie,verze Atlanta.Ty jsou nejhezci,co na Feldu davali.BALI píše:větší ne ale širší
kdyz uz sirsi tak 7x13 nebo 9x13 ale to uz by byl mazec
je to taky dost o penezich a tech zrovna neni moc tak asi tak

Optimismus pramení z nedostatku informací