Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Brzděte pánove jofuzzyi píše:taky hledím co to má u autaRitchma píše:Co je to tam za hrocha u těch baworáků?![]()
asi dostal zpět od termika na revanž

Zato vy byste nabalení v takovýdle kose vypadali jako 40kg kosti

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
tak to už je otázka vkusuRitchma píše:Auto vypadá zachovale, ale mračítka a nálepky jsou otřes
nalepky hlavně z toho okna pujdou preč,ale mračitka nechavam,mračit kapotu se mi nechce,už kvuli velke členitosti

jinak máš pravdu auto zachovale.r.v 96 najeto 130t. km všechny díly originál.před asi pul rokem sem menil žárovku s puncem toyota

Re: Aktuální fota vašich aut.
kubajz, promin ale vubec se mi to nelibi, osobne bych vse dal do original stavu a potom koupil pekny kola a snizil a cas by uvidel co dal. je to jen muj nazor. ale fandim ti (kazdymu se libi neco jineho)
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
pohoda jak řikam je to věc nazoru.kola přijdou jine už ted tady ty jsou na prodej a pokud to nekrachne mám kupce.a co se týče uprav žádne divočiny nemužou být...bohužel rodinné auto,jezdí se na dovolenou a jezdi s tím i tatik.Ale na některých věcích se domlouvame..matt píše:kubajz, promin ale vubec se mi to nelibi, osobne bych vse dal do original stavu a potom koupil pekny kola a snizil a cas by uvidel co dal. je to jen muj nazor. ale fandim ti (kazdymu se libi neco jineho)
to je jasny, ze ne zadnej extrem tuning, proste jen podvozek a pekny kola a myslim si ze to sklidi veci uspech nez je to ted.Kubajz píše:pohoda jak řikam je to věc nazoru.kola přijdou jine už ted tady ty jsou na prodej a pokud to nekrachne mám kupce.a co se týče uprav žádne divočiny nemužou být...bohužel rodinné auto,jezdí se na dovolenou a jezdi s tím i tatik.Ale na některých věcích se domlouvame..matt píše:kubajz, promin ale vubec se mi to nelibi, osobne bych vse dal do original stavu a potom koupil pekny kola a snizil a cas by uvidel co dal. je to jen muj nazor. ale fandim ti (kazdymu se libi neco jineho)
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
taktak.chce to čas a penize,šecko budematt píše:to je jasny, ze ne zadnej extrem tuning, proste jen podvozek a pekny kola a myslim si ze to sklidi veci uspech nez je to ted.Kubajz píše:pohoda jak řikam je to věc nazoru.kola přijdou jine už ted tady ty jsou na prodej a pokud to nekrachne mám kupce.a co se týče uprav žádne divočiny nemužou být...bohužel rodinné auto,jezdí se na dovolenou a jezdi s tím i tatik.Ale na některých věcích se domlouvame..matt píše:kubajz, promin ale vubec se mi to nelibi, osobne bych vse dal do original stavu a potom koupil pekny kola a snizil a cas by uvidel co dal. je to jen muj nazor. ale fandim ti (kazdymu se libi neco jineho)

trhyy: a jak to nakonec dopadlo se suprou?
kubajz: mračítka a všechny nálepky bych zahodil...jinak ty kola k tomu docela jdou
kubajz: mračítka a všechny nálepky bych zahodil...jinak ty kola k tomu docela jdou
TDI
tjn...dokole bytosti preci to jsouTrhyy píše:Brzděte pánove jofuzzyi píše:taky hledím co to má u autaRitchma píše:Co je to tam za hrocha u těch baworáků?![]()
asi dostal zpět od termika na revanž![]()
![]()
Zato vy byste nabalení v takovýdle kose vypadali jako 40kg kosti

Ted si zase rejpnu ja, Ritchma vypada jako by doma nedostaval najist, takze ten nema co kecat do ostatnich

http://www.facebook.com/djdoemixx
V hodně velký zkratce řečeno sme si ty auta prohodili zpětMEDwjet píše:trhyy: a jak to nakonec dopadlo se suprou?

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
-
- Kontaktovat uživatele:
cemestoryTrhyy píše:V hodně velký zkratce řečeno sme si ty auta prohodili zpětMEDwjet píše:trhyy: a jak to nakonec dopadlo se suprou?

323f GT 1,8 16V DOHC Rulezz 94Kw/128HP FWD

tak hod foto jak ted vypadá...hondzik323f píše:cemestoryTrhyy píše:V hodně velký zkratce řečeno sme si ty auta prohodili zpětMEDwjet píše:trhyy: a jak to nakonec dopadlo se suprou?

kodemi prece chtel na nem neco delat,nebouz delal ne?
EDIT:nevsim jsem si predesle stranky

Yamaha FZ1 N
Kawasaki ZX10R
Kawasaki ZX10R