Jak se dela celolak :D :D

Tuningová scéna v Jihlavě a okolí
Odpovědět
Shelby
Kontaktovat uživatele:

Jak se dela celolak :D :D

Příspěvek od Shelby »

V garazi skoro stejne velke jako je auto a jeste k tomu prvni zkusenost s lakovanim :D dopadlo to jak to dopodnout muselo. Plno chyb,ale komplet auto vyslo na 1800 tak co :D jeste nutno rict, ze auto bylo kurevsky bourane, tak o to horsi prace.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

:)
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí :D

Karel84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karel84 »

no uplne jak v profi lakovne :D

Smayk

Příspěvek od Smayk »

Těžko říct,z těch fotek není vydět žádnej detail,ale podle odlesků bych řekl,že budeš ještě muset trénovat :lol:
I live in SUPRA World
Celý život bychom měli žít tak, že jednou, až se za ním otočíme, si budem moci říct: Hmm nice smoke-screen...

Shelby
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak se dela celolak :D :D

Příspěvek od Shelby »

uz nikdy do toho nejdu, chtel jsem si to jednou zkusit a slecny auto byla dokonala obet :D origo lak mel asi 5 odstinu a bylo to hrozny, takze i kdyz se to moc nepovedlo je to 10x lepci. ale jako bejt pridusenej v malicke garazi kde se neda hnout je uzasny a vysledek je potom jasnej :) ale za ty prachy to je zupa a zkusenost k nezaplaceni :) neni to jak caknout sprejem orezle sterace :)
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí :D

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

hlavně mě to nepřijde moc jako celolak :lol: mozna kdyby si udelal fakt celolak tak si budou lidi myslet ze je to schvalne, ze je to matovej lak... :lol:
3x Renault Safrane Hartge Biturbo

Shelby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shelby »

je striknuto vse krom dveri, ty sli rozlestit, zbytek kdyz se rozlestoval, tak se ta čupr barva smyla az na plnic :D jinac si delejte prdel blbouni, ale sami si to nikdy nezkusite :D takze zase zustanem jen u tlachani kokutků :-P

plaváček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od plaváček »

shelby a to já ti to zase pochválím viď, protože vím, že sám bych si na to nikdy netroufnul a halvně není to žádnej showcar, ale auto na běžný ježdění, takže proč by měl bejt ten lak kvalitní....... :wink:
VW GOLF III

Smayk

Příspěvek od Smayk »

Shelby píše:je striknuto vse krom dveri, ty sli rozlestit, zbytek kdyz se rozlestoval, tak se ta čupr barva smyla az na plnic :D jinac si delejte prdel blbouni, ale sami si to nikdy nezkusite :D takze zase zustanem jen u tlachani kokutků :-P
Já Já Já to zkusím :)
I live in SUPRA World
Celý život bychom měli žít tak, že jednou, až se za ním otočíme, si budem moci říct: Hmm nice smoke-screen...

Odpovědět

Zpět na „Jihlava“