Bali asi te zklamuBALI píše:je možný že to punto vídam v litvínově?
 to je muj kamos Lubos ma bily punto trosku upraveny neni takovy pako jako ja ...   nekde mam aj fotku jeho auta do litvinova nejezdime
     to je muj kamos Lubos ma bily punto trosku upraveny neni takovy pako jako ja ...   nekde mam aj fotku jeho auta do litvinova nejezdime
Bali asi te zklamuBALI píše:je možný že to punto vídam v litvínově?
     to je muj kamos Lubos ma bily punto trosku upraveny neni takovy pako jako ja ...   nekde mam aj fotku jeho auta do litvinova nejezdimepokud se nemýlím, tak ty fotky nejsou focený hattorimmatt píše:hattori_hanzo
nemas nekde fotky ty fabie vedle ty m5-ky?

Tak tak,tu M5 fotil luke.bean,zbytek Redrik!Sweden píše:pokud se nemýlím, tak ty fotky nejsou focený hattorimmatt píše:hattori_hanzo
nemas nekde fotky ty fabie vedle ty m5-ky?

a to delate v tom cihlaku v pozadi? Bych se stavil ze by ste mi to taky potjuninkovali
  a to delate v tom cihlaku v pozadi? Bych se stavil ze by ste mi to taky potjuninkovali   

:D:D:D:D
:D:D:D:D :D:D:D:D:D
:D:D:D:D:DTo jo kurvaJOE_Cik píše:to je ta závist....Jardo tady si sice kouříme ale v tachově ti rovnou natrhnou řiť:D:D:D:D:D

už ti nebudem rikat " Cau jardo " ale " Cuz štavo jak tečeš "wsnw píše:To jo kurvaJOE_Cik píše:to je ta závist....Jardo tady si sice kouříme ale v tachově ti rovnou natrhnou řiť:D:D:D:D:D

:D:D:D
:D:D:DSi kokotJOE_Cik píše:už ti nebudem rikat " Cau jardo " ale " Cuz štavo jak tečeš "wsnw píše:To jo kurvaJOE_Cik píše:to je ta závist....Jardo tady si sice kouříme ale v tachově ti rovnou natrhnou řiť:D:D:D:D:D

Nebudem to přehanet
 Nebudem to přehanet  
nemusíš se hned urážet ....wsnw píše:Si kokotJOE_Cik píše:už ti nebudem rikat " Cau jardo " ale " Cuz štavo jak tečeš "wsnw píše:To jo kurva
Nebudem to přehanet
 Dagmaro ...
 Dagmaro ...  

:D:D:D:D:D:D
:D:D:D:D:D:D
V12 píše:jsem si toho golfika malem ani nevsimlTiger.s píše:Pěknej golfík

kouklas určitě nas toho golfa ????zvooky píše:Hmm luxusní golfík....