Díky JIRKA
Nemá někdo sluchátka KOSS sportapro v záruce?
Moderátor: Rudi
-
TUŇÁK
- Kontaktovat uživatele:
Nemá někdo sluchátka KOSS sportapro v záruce?
Měl bych prosbičku, jestli se nenajde někdo kdo má doživotní záruku na sluchátka KOSS sportapro, já tu svojí ztratil a sluchátka mám na maděru...Nechce se mi kupovat nový, tyhle mám rád. Tak jestli by nebyl ochotný se nějak domluvit o zapůjčení záruky...Nejlépe někdo z Prahy nebo Libereckého kraje...Odměna nemine, flaška domácí pálenky
Díky JIRKA
Díky JIRKA
Re: Nemá někdo sluchátka KOSS sportapro v záruce?
myslim ze to ani nemusis mit, ze to vymenej i bez tohoTUŇÁK píše:Měl bych prosbičku, jestli se nenajde někdo kdo má doživotní záruku na sluchátka KOSS sportapro, já tu svojí ztratil a sluchátka mám na maděru...Nechce se mi kupovat nový, tyhle mám rád. Tak jestli by nebyl ochotný se nějak domluvit o zapůjčení záruky...Nejlépe někdo z Prahy nebo Libereckého kraje...Odměna nemine, flaška domácí pálenky![]()
Díky JIRKA
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
-
TUŇÁK
- Kontaktovat uživatele:
To by byla dobrá zpráva 
jj platí se myslim 200.... všechno je na www.koss.cz
TDI
ten certifikát+jakejsi kód se ale ke sluchátkům dává od 1.6.07 když ho máš platíš 50 a když ne tak 300kč ... čeká se na to co mi říkal kámoš asi 2-3 týdny a musíš k nim napsat o je s nima za problém.. mám starý plugy, asi deset let starý porta pro a pak ty černý pecky s gumou a na všech odchází jen kábl což mi spraví bratránek zadara, takže vlastní zkušenost s tim servisem nemám...ale ty porta pro jim brzo pošlu....už sou dost jetý 
TDI
-
TUŇÁK
- Kontaktovat uživatele:
Tak a mám to, stačí poslat ty rošlapaný sluchátka a oni mi je pošlou zpátky na dobírku za 300kč když nemám certifikát, takže paráda. Dík
no na to bych se jim vysral.... to to posli klidne me, taky ti je poslu zpatky na dobirku jenom za 200,-TUŇÁK píše:Tak a mám to, stačí poslat ty rošlapaný sluchátka a oni mi je pošlou zpátky na dobírku za 300kč když nemám certifikát, takže paráda. Dík
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
-
Mirek999
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to tu rozjizdim na novo.Mam vybrane sluchatka KOSS KEB20DVD na http://www.koss.cz/koss/koss.htm Jaky nazor mate?A jak je to s tou zarukou?Co kdyz odejde kabel,kamarad rikal,ze kabel odchazi docela casto,tak me zajima jestli kabel taky berou.Co kdyz si je treba prisednu a praskne neco,taky se na to vztahuje zaruka?Diky.Prece jen neni litr za pecky malo,tak me to zajima.
Optimismus pramení z nedostatku informací 
Naposled když jsem si rozšlápl KOSS CD/4 tak jsem je tam normálně poslal a protože už neměli díly poslali mi nové sluchátka GT5 a to rozhodně nebylo porpvé. Ani certifikát nebyl potřeba, zaplatil jsem jen manipulační poplatek cca 250,- a bylo. S Kabelem jsem problém nikdy neměl, ani otec (porta pro).
Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW
-
TUŇÁK
- Kontaktovat uživatele:
Už to mám vyřízeno 
Tak takhle jsem je poslal na reklamaci (pro ty koho to zajímá jako důvod reklamace bylo: přejetí automobilem značky BMW)

A takhle mi přišli funglovky:

Vzhledem k tomu že jsem to řešil poštou mě to vyšlo na 410kč
A hrajou líp jak tamty
Tak takhle jsem je poslal na reklamaci (pro ty koho to zajímá jako důvod reklamace bylo: přejetí automobilem značky BMW)

A takhle mi přišli funglovky:

Vzhledem k tomu že jsem to řešil poštou mě to vyšlo na 410kč
A hrajou líp jak tamty