SAMe ta omega V8 byl to tdy jen koncept nebo se opravdu udelalo par kousku a byly v prodeji? ta jak jsi posilal odkaz ten rok 2001 a to foto a ten motor v tom no bez komentare
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
presne tak jen par kousku nevim ale presne kolik,videl jsem jen 1 prodavat na mobile.de ale uz tak pred rokem myslim ze toho se jen tak nikdo nezbavuje....
No to urcite ne ale proste nejak jsem se asi zamiloval to foto na tom odkazu co jsi tam dal to je proste mega luxus a jak to musi krasne jet no uricte karsny polykac dalnicnich km a mega lvybava jak bylo u omegy v poslednich letech vyroby a navic tohle top top model
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
Přemýšlím spíš nad rwd Jen řeším z čeho použít převodovku a zadní nápravu ab snesly výkon meho C20let BUdeš cca kolem 6na icq?
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
Tigi pujde na prodej tak jak je asi ..POkud ne tak si jí nechám a zůstane to 2,0N/A a přítulku stím naučím jezzdit sprinty to bude dalších 30kg dolů A já si postavím kadeta ale asi až na jaře nejdřív musím pořešit z čeho tam sehnat ty díly aby mi pak auto neleželo rozebraný půl roku v garáži
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
Tiger.s píše:Tigi pujde na prodej tak jak je asi ..POkud ne tak si jí nechám a zůstane to 2,0N/A a přítulku stím naučím jezzdit sprinty to bude dalších 30kg dolů A já si postavím kadeta ale asi až na jaře nejdřív musím pořešit z čeho tam sehnat ty díly aby mi pak auto neleželo rozebraný půl roku v garáži
a co to je ten kadett, to je nějaký auto?
No jestli to bude Cčko tak to fandím, jeden z nej Opelů...