Dobrej,
potreboval bych vedet,jak se u nizkoobjemovejch motoru(kategorie do 1400) da efektivne zvysit vykon,ale tak abych v kategorii zustal.
Motor mám 4EFE,je to motor od Toyoty a mam ho ve starletoj.
motor ma sice 88hp,ale malej kroutak 118nm.
Mam ted cca 20tisic,co by jste doporucili udelat jako prvni?
Ktera uprava nejvic pomuze?
A kdyby se nekdo divil proc to delam,tak proto ze me uz serou ty 120 co vyhravaj sprinty...
Zvyseni vykonu nizkoobjemoveho motoru
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zvyseni vykonu nizkoobjemoveho motoru
za 20 toho moc na motoru aby jsi porážel našláplý škodovky neuděláš.....ještě přišetři tak 50 a pak začni něco dělat..DasAuto píše:Dobrej,
potreboval bych vedet,jak se u nizkoobjemovejch motoru(kategorie do 1400) da efektivne zvysit vykon,ale tak abych v kategorii zustal.
Motor mám 4EFE,je to motor od Toyoty a mam ho ve starletoj.
motor ma sice 88hp,ale malej kroutak 118nm.
Mam ted cca 20tisic,co by jste doporucili udelat jako prvni?
Ktera uprava nejvic pomuze?
A kdyby se nekdo divil proc to delam,tak proto ze me uz serou ty 120 co vyhravaj sprinty...
pro začátek vyházej z auta vše zbytečný...
jinak v minulosti tu bylo několik dlouuuuhých témat jak na výkon u "malorážky" (otáčky+zlepšený dejchání motoru..nic jinýho..což si žádá velký mechanický zásahy..)
no vyhazeny je vsechno co slo,jen nevim jestli za to nechtej davat treba trestny body? to by bylo spatny..
ted si nechavam udelat kapotu a zadni dvere kufru z karbonu
chci za tech 20 udelat ty zasadni upravy cim by mel clovek zacit.
Ale chtel bych aby jste mi napsali i ty razantnejsi upravy,penize pak jeste budou
ted si nechavam udelat kapotu a zadni dvere kufru z karbonu
chci za tech 20 udelat ty zasadni upravy cim by mel clovek zacit.
Ale chtel bych aby jste mi napsali i ty razantnejsi upravy,penize pak jeste budou

Jako sorry, ale za 20 udelas tak max vejfuk, az budes mit kilo tak se tu muzes zacit o necem bavit... 

Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz