Sháním nějakej poslední killer banner pro ICQ 6, zkoušel sem build 6063, ale nepomohl, dřív sem měl něco německýho, ale už nevím odkaz

V počítači naistalováno ICQ 6.0 build 7013
Dík moc
Moderátor: Rudi
jestli si to neposlal 20-ti lidem, tak od září, ale já to poslal, takže furt gratisbóďa píše:ja jedu sice zatim porad na icq ale od ty doby co je ta nova zasrana verze ktera se musi nainstalovat ho skoro nespoustim, spomalue to komp jako svine, seka se to a jsou tam tuny sracek ktery nepouzival a kvuli kterejm jsem pouzival prvni verzi kterou sem na kompu nainstaloal... takze taky asi prejdu na qip...
jinak nema nekdo nejnovejsi zpravy kdy zacne byt icq placene?![]()
![]()
a sem v prdeliRudi píše:jestli si to neposlal 20-ti lidem, tak od září, ale já to poslal, takže furt gratisbóďa píše:ja jedu sice zatim porad na icq ale od ty doby co je ta nova zasrana verze ktera se musi nainstalovat ho skoro nespoustim, spomalue to komp jako svine, seka se to a jsou tam tuny sracek ktery nepouzival a kvuli kterejm jsem pouzival prvni verzi kterou sem na kompu nainstaloal... takze taky asi prejdu na qip...
jinak nema nekdo nejnovejsi zpravy kdy zacne byt icq placene?![]()
![]()
me treba desne dere zapinani.... u qipu je to fakt par sec, u icq vzdycky nez to nabehne bych umrel a taky to ma bezpecnejsi prenos, zere to min pameti(ikdyz to je mi fuk) sice vsechno drobnosti ale vsechno dohromady to da nejakej mensi celek:) a treba takova drobnost kdyz si da nekdo na icq invis tak z qipu ho vidim ikdyz me nema ve visible listu, qip ma invisible + invisible for all atdfuzzyi píše:ještě jednou se tedy zeptám..
umí qip posílat obrázky na sklo?
co se týká rychlosti, tak to nechápu. Kliknu a zpráva se odešle, kontakty se otvírají taky normálně, co má být pomalé?