3d design E90 : Nevíte, kde se dá tohle v EU sehnat? Moc se mi líbí difuzor k mpaketovýmu narazníku, ale podle mě je to v EU téměř nesehnatelny jen Japonsko a Usa.
Dále ty zadní světla jsou fajn akorát, že jsem nasel pouze čirý, ale tohle jsou smoke. Nemáte někdo opět indicii, kde se daj v EU sehnat?
Google už je ze mě celej nemocnej bych řekl... Každou moc radu ocením!!
3D design
Moderátor: T-O-M
no mpaketovej nárazní jo, jenže na ten se neptám. Ten už jsem si defacto sehnal. Mě se tam právě nelíbí ta plastová část, tak jí buď nechám dát taky nějak do laku nebo vyměnim.
V americe stojí 3D cca 1000 dolarů, což je celkem dost to je fakt. Ani moc nestojim o to aby to byl carbon, ale jinak to nedělaj. Něco podobnýho dělá i hamann atd. jenže to je zase moc přeplácaný.
Jinak díky za info o wtcc ty svítilny tam jsou. Ale jinak ty spoilery atd nic moc...
V americe stojí 3D cca 1000 dolarů, což je celkem dost to je fakt. Ani moc nestojim o to aby to byl carbon, ale jinak to nedělaj. Něco podobnýho dělá i hamann atd. jenže to je zase moc přeplácaný.
Jinak díky za info o wtcc ty svítilny tam jsou. Ale jinak ty spoilery atd nic moc...