Mám možnost si pořídit Hondu CRX 96kW
Najeto 141 000 km
Převodovka manuální, Klimatizace manuální, Šíbr vyklápěcí, El. Okna, El. Zrcátka
dovoz: Itálie, první majitel (50 žena)
co by sme mi poradili na co si dát pozor, a jak si případně můžu ověřit někde na autě že je z dovozu?
kilometrum taky člověk nemůže věřit, ale auto vypadá velice zachovale
prodejce je Hebeco s.r.o. tak jestli ho náhodou neznáte?
Honda CRX
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
Re: Honda CRX
zkus se obrátit na uživatele gizmi třeba....ten crxka zná, pár jich měl nebo možná má ještě...jinak po crx jsem taky dřív pokukoval, takže co tak vim, tak motory docela držácí, jede to taky pěkně, je to lehoučký a přilepený na zemi (nízký těžiště)- chová se jako motokára...ale zase nevýhoda je, že jak sedíš nízko a někam to pustíš, tak máš motor v klíně....jo a prej reznou šíbry....nikdy jsem v tom ale nejel, tak jenom tak tlumočim, co jsem kde pochytil...můžu se zeptat, kolik za ní chce ta ženská?
98' Peugeot 306XT 1,8 16V driver
fan of japan sport cars
fan of japan sport cars

- CRX_Zamek
- Kontaktovat uživatele:
Dej bacha u crx na prahy.Sundej si klidně ty krycí plasty.Rádo to tam rezne.Poté lemy jestli nejsou chycené.Šíbr taky skoukni.Jinak se stim projed at zjistíš vlastnosti podvozku.U motoru skoukni pohledem čistotu a můžeš i silentbloky motoru.Jde poznat jestli jsou v prd..
,Jinak vnitřek taky skoukni.Kilometrům bych nevěřil.Ber to s rezervou.Jinak už nevím na co dát bacha.Možná převodovka jestli šlape,jak má převodovka(bejvaj v prdeli synchrony).To je asi vše.Ale jestli máš možnost dát to na zvedák,tak skoukni komplet spodek.Bejvá zrezlí i pal.potrubí.Taková koska vzádu.Ta uhníva.Jinak asi vše.Je toho spousta.

My nick zam3k_crx!
Re: Honda CRX
no tak je to cca 20 let starý auto, tak na něm budou nějaký mouchy...menší i možná větší 

98' Peugeot 306XT 1,8 16V driver
fan of japan sport cars
fan of japan sport cars

- Dave1984
- Kontaktovat uživatele:
hlavně, aby motor nebral olej, u crx je to hodně častá záležitost, pokud neměníš poctivě olej a honíš to, může to brát olej a oprava nebude nejlevnější...jinak klasika jako u všech aut, u crx častá koroze lémů zadních blatníků a prahů, také trpí zadní náprava, jsou tam často vybité, zničené hlavní silentbloky, které tu nápravu drží, pak to auto celkem plave po cestě, jinak ty hondy jsou většinou držáky 

VW "Borak" lowrider--> http://www.infinitycars.cz <--