Tommy1978 píše:Tak já budu asi jedinej ale mě se zrovna tenhle ten nárazník bez těch lišt moc nelíbí a když už tak aspoň kup ty mřížky kolem mlhovek taky černý
Kdepak, zůstanou v barvě, jen ještě musím namontovat mlhovky A pod nárazník příjde ještě lízátko ze Seata
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Me se to moc libi a kdyz vim co tam jete prijde (Podvozek) tak celek bude paradni, jinak nevim k tomu prednimu narazniku mozna skoda ze tam neni ta lista, ale nechme se prekvapit
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Tommy1978 píše:Tak já budu asi jedinej ale mě se zrovna tenhle ten nárazník bez těch lišt moc nelíbí a když už tak aspoň kup ty mřížky kolem mlhovek taky černý
Kdepak, zůstanou v barvě, jen ještě musím namontovat mlhovky A pod nárazník příjde ještě lízátko ze Seata
Ta mřížka stojí asi kilopade tak si je naschvál zkus koupit a jen tak pro prdel je tam zkus dát co bude vypadat líp
MimameŇů Býtla a taki novíToledof tuninku dost kua voe neasi
Mr.Stilisimo píše:takhle to vypadá jako pěkná kozička,chce to hodně rychle hodit dolů...no a z fotek se mi zdá,že zadní kola jsou trochu zalezlý...možná jen klame fotka...pak to taky na fotce vypadá,že má přední nárazník lehce jinší odstín laku...a vůbec k tomu nesedí ty zbývající lišty(dveře a zadek)
jinak jak se říká,kolča dělají auto,platí u tohoto případu velice
Ty voe kozička Dyť se to všechno montovalo dneska To ostatní, co vypisuješ, opravdu jen klame kvalita fotek, kola zalezlý nejsou, při ET 32 ani být nemohou Lišty na dveře budu lepit zítra a zadní nárazník se bude vařit - stejně jako je ten přední
Mr.Stilisimo píše:takhle to vypadá jako pěkná kozička,chce to hodně rychle hodit dolů...no a z fotek se mi zdá,že zadní kola jsou trochu zalezlý...možná jen klame fotka...pak to taky na fotce vypadá,že má přední nárazník lehce jinší odstín laku...a vůbec k tomu nesedí ty zbývající lišty(dveře a zadek)
jinak jak se říká,kolča dělají auto,platí u tohoto případu velice
Ty voe kozička Dyť se to všechno montovalo dneska To ostatní, co vypisuješ, opravdu jen klame kvalita fotek, kola zalezlý nejsou, při ET 32 ani být nemohou Lišty na dveře budu lepit zítra a zadní nárazník se bude vařit - stejně jako je ten přední
tato citace slouží jako odpověď
není to čtení mezi řádky
ok, diky...nevidel jsem to...moc prace a uz z toho ani neumim cist
Nárazník se někomu líbit nemusí, o tom žádná. Na Fabii moc pěkných nárazníků není a tento zavařený facelift se mi líbí. Moc jich asi na silnici nepotkáte, ale to je fuk Zatím je ten nárazník holej, bez mlhovek, bez mřížky pod SPZkou a bez lízátka, takže i to kazí dojem. Lišty na dveře jsem nalepil dneska a zítra chci nalepit obě SPZky oboustrankou
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
SPEEDY: hezky, me se to líbí, večinou každej dava hned body kit rs atd:( a to je škoda,kor když nekdo ma rs a pak potka podobny ale htp:( docela zamrzí, jinak ten zavařenej naraznik fecelift je hezkej a halvně zajimavej napad co vidim zatím poprvé takže snad to vydrží... pak hod víc fotek. mej se hoj