BALI píše:možná třeba proto že ty kola jsou narozdíl od těch dnešních levnejch kvalitní...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
BALI píše:možná třeba proto že ty kola jsou narozdíl od těch dnešních levnejch kvalitní...
Kolesa jsou jiz v planu ale snizovat se nebude a neco se najde casem.:Kroci:. píše:no ja mam jenom strachBerry píše:Toz soudruhu mas to fak paradani.:Kroci:. píše:peknee , kola sedi paradne uz ji jen poslat dolu a bude to pecka![]()
berry, vem si priklad![]()
A kroci neboj neco snad bude casem
protože se třeba někomu líbějmilosh píše:Osobne nechapu pri dnesnich cena novych elektronu za par korun ze si nekdo koupi takovy hrozny pavuciny 10 let stary...
presne,... doma je mame na swiftovi a jsou paradni..Rudi píše:protože se třeba někomu líbějmilosh píše:Osobne nechapu pri dnesnich cena novych elektronu za par korun ze si nekdo koupi takovy hrozny pavuciny 10 let stary...
on má ještě ostravský značky jo? já myslel, žes ho prodal někam na východOndras píše:Po dvou letech, co jsem ho neviděl, přijel na návštěvu...
img]http://img508.imageshack.us/img508/2592/dsc06975ac4.jpg[/img]
Jezdí v Srbsku, ale registrovaný je v CZ.Rudi píše:on má ještě ostravský značky jo? já myslel, žes ho prodal někam na východ
milosh píše:mohli byste ty fotky jeste aspon 3x citovat? moc jsem si tu felinu neprohlidnul.