nerez se dá opracovávat stejně jako ocel jen je trochu odolnější protu řezání... ale flexou to normálně rozřežež klidně i pilkou na železo...AlesShi píše:zarazka aby nezklouzavala kolenablázen píše:dostačijící je nerez.. netuším co myslíš zarážkama..ale samotnou nerez svaříš COčkem normálně - nejlíp nerez drátemAlesShi píše:co se pouziva na vedeni ic?
nerez trubky nebo hlinik?
jak moc blbe se nerez obrabi?
da se flexou?
nerez trubky
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
ahoj... zarazkly jsem delal tak ze jsem 1cm od konce nabodoval svarecsky drat pro svareni autogenem... je to sice taka prasarna ale ucel to splni... jinak doporucuju silikonove hadice bud samco a nebo myslim ze idaho take neco nabiziAlesShi píše:ok, zkusim zejtra feronu
mate nekdo dobrej tip na kolena?

porsche 944
Re: nerez trubky
zarazky jsem radsi udelal, clovek nikdy nevi, takze spise pro jistotu 

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
je to z jineho soudku ale u ibizi 1.9 TDi kde jsem tlacil 1.9 bar jsem pravidelne 2 dny nasazoval hadice co vyletaly (sponky jsem mel na tlakovy olej ty zlate se stahovacim sroubem) tak jsem 3ti den rezignoval a vsechno rozdelal a nabodoval 1cm od konce trubky svarovaci drat a bylo po problemu...blázen píše:zarážky sou k ničemu, stačí kvalitní stahovací pás. jinak jde nerez normálně brousit, jak už bylo psáno,je trošku tvrdšího charakteru tak se trošku hůř vrtá..jinak v pohodě.
porsche 944
může býtfiat12PMR píše:je to z jineho soudku ale u ibizi 1.9 TDi kde jsem tlacil 1.9 bar jsem pravidelne 2 dny nasazoval hadice co vyletaly (sponky jsem mel na tlakovy olej ty zlate se stahovacim sroubem) tak jsem 3ti den rezignoval a vsechno rozdelal a nabodoval 1cm od konce trubky svarovaci drat a bylo po problemu...blázen píše:zarážky sou k ničemu, stačí kvalitní stahovací pás. jinak jde nerez normálně brousit, jak už bylo psáno,je trošku tvrdšího charakteru tak se trošku hůř vrtá..jinak v pohodě.
Re: nerez trubky
jj to urco vleze... ja natahl 60 hadici na 65 klapku 

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
mluvil jsem ted s Rieggrem a moc toho skladem nemaj(teda aspon co bych ja potreboval) a kdyz tak mnohem drazsi nez jak posilam nize
http://race.dieselpower.cz/Produkty/pro ... kce_kolena
http://race.dieselpower.cz/Produkty/pro ... kce_kolena