Tak komu se dneska taky jedna SMS poslala vícekrát?Já jsem psal mladý z kyslíku na T-mobile a v momentě mi volá,proč jí tu zprávu posílám 4krát ,tak sem netušil co to mele ,protože na mobilu mi to nic nepsalo.No a pak jí ta samá zpráva přišla ještě asi 5x Pak to bylo ve zprávách ,že to nějak posrali nebo co a hádali se kdo za to může
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Mr.Stilisimo píše:Tak komu se dneska taky jedna SMS poslala vícekrát?Já jsem psal mladý z kyslíku na T-mobile a v momentě mi volá,proč jí tu zprávu posílám 4krát ,tak sem netušil co to mele ,protože na mobilu mi to nic nepsalo.No a pak jí ta samá zpráva přišla ještě asi 5x Pak to bylo ve zprávách ,že to nějak posrali nebo co a hádali se kdo za to může
Asi jsi špatně poslouchal.... Ví se čím to bylo způsobeno .
Jen se potřebovala udělat bublina do hlavních zpráv aby bylo co vysílat...
Tak kamaradovi vcera prisla sms s vyuctovanim a ma tam vic než 2o.ooo,- A to je jasny ze by za mesic neprojel ani nahodou...
Takze asi neni chyba jen v sms-kách.. It´s T-mobile bullshit..
Tak jeste kazdy napiste, kolikrat vam prisla stejna zprava a muzem to zamknout.
Vypovidaci hodnota = 0
T-Mobile jsou looseri. Je naprosto bezne, ze se mi lide s "ne-ceskym" cislem na mobil nedovolaji. Tenhle problem je u nich eskalovany uz nekolik mesicu a problem pretrvava. T-Mobil jako vzdy rika, ze problem neni na jejich strane. Ovsem nejsou schopni vysvetlit, kde se hovor ztrati. Obcas to funguje, ovsem vice ne. Kdyby nase firma zaplatila asi 60Kc dluh, ktery ma u Eurotelu, uz jsem mohli byt u fungujici site a kolegove ze zahranicnich pobocek/zakaznici by byli happy.
Sly píše:Tak jeste kazdy napiste, kolikrat vam prisla stejna zprava a muzem to zamknout.
Vypovidaci hodnota = 0
T-Mobile jsou looseri. Je naprosto bezne, ze se mi lide s "ne-ceskym" cislem na mobil nedovolaji. Tenhle problem je u nich eskalovany uz nekolik mesicu a problem pretrvava. T-Mobil jako vzdy rika, ze problem neni na jejich strane. Ovsem nejsou schopni vysvetlit, kde se hovor ztrati. Obcas to funguje, ovsem vice ne. Kdyby nase firma zaplatila asi 60Kc dluh, ktery ma u Eurotelu, uz jsem mohli byt u fungujici site a kolegove ze zahranicnich pobocek/zakaznici by byli happy.
Já mám pořád klid. Držim si průměr 10 příchozích za měsíc . (z toho 9 od O2 ). Nevíte jak se dá dostat z těch jejich seznamů. Už mi takhle volaj i z T-Blbajlu. Za těch cca 8 let co mám ňákej tel. tak jsem si ještě žádnou službu od nich nevzal a v příštích 8 letech to ani neplánuju. Já jen, že by mi ušetřili čas.
http://pumatrip.webnode.cz/
http://janhavlat.rajce.idnes.cz - Fotogalerie z motoristických akcí
http://www.youtube.com/user/janhavlat - Videogalerie z motoristických akcí
Hm, já opět reklamuju vyúčtování u O2. Minule to trvalo cca 65 dnů než mi přišla nějaká rekace., a uznání reklamace. Jsme zvědavá, jak to bude vypadat tentokrát.
Pet píše:Hm, já opět reklamuju vyúčtování u O2. Minule to trvalo cca 65 dnů než mi přišla nějaká rekace., a uznání reklamace. Jsme zvědavá, jak to bude vypadat tentokrát.
Pet píše:Hm, já opět reklamuju vyúčtování u O2. Minule to trvalo cca 65 dnů než mi přišla nějaká rekace., a uznání reklamace. Jsme zvědavá, jak to bude vypadat tentokrát.
co na tom reklamuješ?
no minule to bylo 3000 ,- za přenesený data, ač mám datovej paušál.
a teď mám na vyůčtování cca o 1000,- vyšší paušál na volání- nevim, kde se tam vzalo, tak zase reklamuju .
co na tom reklamuješ?
a teď mám na vyůčtování cca o 1000,- vyšší paušál na volání- nevim, kde se tam vzalo, tak zase reklamuju .
aha,to sou ted apěkný chujové,takhle vychcávat A minule ti to uznali jo?
JJ uznali , ale trvalo jim fakt 65 dnů, aby na reklamaci vůbec zareagovali.pak se omlouvali za pozdní reakci a že posílají dobropis. hlavně, jsem tu fakturu ani neplatila. Peníze jsem poslala, až mi dorazil dobropis. A teď to taky platit nebuu, dokud nedostanu vyjádření.
Pet píše:
JJ uznali , ale trvalo jim fakt 65 dnů, aby na reklamaci vůbec zareagovali.pak se omlouvali za pozdní reakci a že posílají dobropis. hlavně, jsem tu fakturu ani neplatila. Peníze jsem poslala, až mi dorazil dobropis. A teď to taky platit nebuu, dokud nedostanu vyjádření.
to tam maj nějakej bordel ne, že vracej peníze, ikdyž si ještě neplatila?
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Rudi, pošlou dobropis k vystavený faktuře- tzn. vystornujou tu částku, která byla navíc. + napsali , že pokud jsem ještě neplatila tak ať pošlu tu aktuální upravenou částku a pokud platila, tak mi tu částku navíc pošlou.