Problém s clarionem

Vše o muzice v autě - rady, postupy jak na to, možnost přidávat i fotky instalací.

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan

Odpovědět
JEKL

Problém s clarionem

Příspěvek od JEKL »

Mam clarion DXZ 468RMP. Zatím je zapojeno na 2 origo pidirpácích. Mam problém: na displeji se mi zobrazuje DX SEEK a nemuže to naladit žádnou stanici, :cry: :cry: :cry: stavá se to čím dál tím víc, CD přehrávač normálně hraje, když jsem radio vytáhl ze šuplíku bylo dost teplé. Co by mohla být příčina ? má cenu to dávat někam do opravy ??? v záruce už není . Nesetkal jste se někdo s podobným problémem ? Díky
Mercedes W201 a W208, ex W124

david
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od david »

Nemá signál,takže pokud máš v pohodě kabel od antény a antenu tak ti začal odcházet ten převodník od anteny.

JEKL

Příspěvek od JEKL »

myslíš tohleto ???http://www.prohifi.cz/autoradia-prislus ... bez-kabelu ???
A opravuju v zaruce ještě je.

david
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od david »

Nene,to nemyslim,je to nějakej obvod v tom radiu,jestli je ještě v záruce tak bych nic neřešil a hurá do servisu.

JEKL

Příspěvek od JEKL »

Problém se dlouho neobjevil tak jsem to dál neřešil. Až nyní jsem zjistil, že se to stává jen tehdy když je poblíž autoradia Mobilní telefon, vždy když se přehlásí mezi vysílači, nebo někdo zavola , popřípadě přijde sms , se radiopřímač v radiu sekne , pomuže až když vypnu klíček zapalování a opět zapnu . Je to normální ??? šlo by to nějak jednoduše řešit ??? Nechce se mi radio posílat na opravu , jezdím každý den a měsíc bez radia si to nějak nedovedu představit :cry:

Odpovědět

Zpět na „Autohifi“