Iphone

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Johny18

Příspěvek od Johny18 »

včera jsem měl v ruce iphona, fakt pecka věc, hlavně prohlížení fotek přibližování atd. mít na to tak po něčem takovym taky skočim ale teď čekám na složenku povinnýho :lol:
Ford Sierra 4x4 DOHC- bejvávalo...
Dodge Caravan V6- bejvávalo...
Opel Calibra 8v- crash, bejvávalo
Peugeot 406 v plný polní vč.kůže... kombi HDi + Opel Monterey 3.1LTD taky v plný

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

tak můj foun funguje ok, akorát simka je v hajzlu, a jelikož mám služební foun, tak musim čekat do pondělí než budu mít novou kurva :twisted:
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er

[url]http://www.getphoto.cz

iwi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iwi »

Na tu 614 od HP jsem se taky díval, momentálně mám ipaq 514 a přemýšlel jsem o upgradu, ale ta 614 už je dost velká a těžká, takže sem se na to vyprdnul. iPhona jsem měl na prodejně a po chvilce putoval zpět do krabice s tím, že bych to ovládání a šílené animace nezkousnul.
Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW

Georgeos
Kontaktovat uživatele:

Re: Iphone

Příspěvek od Georgeos »

hattori_hanzo píše:
Georgeos píše:Dneska jsem si objednal HTS Pharos tak jsem na něj docela zvědav. Do iphonu bych určitě nešel. To HTC jsem si vzal hlavně proto že můžu zkombinovat pohodlně PDA, mobil a GPS najednou.
Na Mobilmanii píšou že už se neprodává... :D Každopádně to asi ještě nemá TouchFlo co?Měl jsem to v ruce a vážně se jim to povedlo! 8)
Já bych řekl že se pořád prodává běžně

http://www.aaanavigace.cz/htc-p3470-pharos

TouchFlo je konkrétně co? Ještě jsem neměl dost času to moc pročítat jelikož mi původní tel. umřel a potřeboval jsem rychle objednat novej.
http://fimosperky.cz - obchod s ručně vyráběným zbožím :)

fuzzyi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fuzzyi »

Georgeos píše:
hattori_hanzo píše:
Georgeos píše:Dneska jsem si objednal HTS Pharos tak jsem na něj docela zvědav. Do iphonu bych určitě nešel. To HTC jsem si vzal hlavně proto že můžu zkombinovat pohodlně PDA, mobil a GPS najednou.
Na Mobilmanii píšou že už se neprodává... :D Každopádně to asi ještě nemá TouchFlo co?Měl jsem to v ruce a vážně se jim to povedlo! 8)
Já bych řekl že se pořád prodává běžně

http://www.aaanavigace.cz/htc-p3470-pharos

TouchFlo je konkrétně co? Ještě jsem neměl dost času to moc pročítat jelikož mi původní tel. umřel a potřeboval jsem rychle objednat novej.
ten vypadá parádně a za tu cenu.. chce si ho ale chytnout do ruky a vyzkoušet.
Zajímalo by mě třeba psaní sms, asi to nebude tak rychlé jako klasika tlačítka
TOLEDO 2,3 V5
Octavia TDI

Georgeos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgeos »

Proč myslíš. Máš na displayi klávesnici qwerty a jenom mačkáš stylusem nebo prstem daná písmenka.
http://fimosperky.cz - obchod s ručně vyráběným zbožím :)

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Je tada nejaky hodne dobry kompromis navigace,klavesnice,dobry fotak a aby to nebylo pomaly.Nesnasim pomale telefony :evil:
Optimismus pramení z nedostatku informací :o)

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Ma nekdo dalsi tipy?

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

Sony Ericsson C702 8)
✠Luftwaffle✠

blah

Příspěvek od blah »

rozhodne ber HTC Diamond :)

mel sem tedka na vikend puceny HTC Raphael (Diamond s klavesnici)
a je to fakt super vecicka.. uz mam s Windows Mobile nekolikalete zkusenosti takze rozhodne doporucuju.. kdo se v tom trosku umi pohybovat, tak si WM vyladi k obrazu svemu.. 8)

vyhody
HTC Diamond 9000,- tenci lehci
HTC Raphael 12000,- slot na karty(diamond ma pouze vestavenou 4GB), klavesnice(ale podle me se diamond ovlada krasne i bez ni)

instnul jsem na nej TomTom7 iGo8 pohoda
videa (CorePlayer) prehrava krasne.. klidne tam nakopcite celej 700MB film v divX a bez sekani prehraje a obraz na tom 640*480 je krasnej
NA PRODEJ!!!!!!
Brock B1 17" 5x100
http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f=89&t=117931" onclick="window.open(this.href);return false;

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Hattorio,diky,ale nejak se mi to nezamlouva.A pozaduju taky WIFI,kdyz je moznost nekde cuchnout k netu,tak at toho clovek vyuzije.
Blah:Jaky to ma displej a jaka je kvalita zpracovani?Ja bych rad i normal klavesnici.Jak rikam spise styl normal telefonu.Ale kdyz v tom jsem,tak jake ma odezvy ten HTC.Taky bych uvital rychlejsi telefon a ne,ze budu cekat dobu,nez se nactou treba foto,jajko u dnesnich telefonu.Staci,kdyz pracuju s N73 a zahodil bych to do lesa. :roll: S tema filmama to zni dobre u toho HTC,budu o nem silne uvazovat,ale klidne k tomu jeste neco rekni,at vim zkusenosti od cloveka,ketry to drzel v ruce.

blah

Příspěvek od blah »

Mirek999 píše:Hattorio,diky,ale nejak se mi to nezamlouva.A pozaduju taky WIFI,kdyz je moznost nekde cuchnout k netu,tak at toho clovek vyuzije.
Blah:Jaky to ma displej a jaka je kvalita zpracovani?Ja bych rad i normal klavesnici.Jak rikam spise styl normal telefonu.Ale kdyz v tom jsem,tak jake ma odezvy ten HTC.Taky bych uvital rychlejsi telefon a ne,ze budu cekat dobu,nez se nactou treba foto,jajko u dnesnich telefonu.Staci,kdyz pracuju s N73 a zahodil bych to do lesa. :roll: S tema filmama to zni dobre u toho HTC,budu o nem silne uvazovat,ale klidne k tomu jeste neco rekni,at vim zkusenosti od cloveka,ketry to drzel v ruce.

tady mas recenzi
http://www.mobilmania.cz/default.aspx?s ... le=1119573

jinak to ma TouchFLO prostredi (takova jakoby nadstavba pro wm, da se vypnout) ktera je uspusobena na ovladani pouze dotykem..

mel jsem toho Dioamonda s klavesnici a rikam, ze se to ovlada krasne i dotykem.. kdyz neco pises tak mas na vyber 3 druhy virtualnich klavesnic

full querty - cela klavesnice na displeji ale pokud mas velky prsty tak obcas tuknes na vedlejsi

half querty - vetsi tlacitka na kazdem 2 pismena cili kdyz chces to druhy kliknes 2x na stejny tl.

mobile keypad - klasicky jako na mobilu veliky tlacitka na kazdym 3-4 znaky

ja nejrychleji psal na ty "mobil" protoze jsem na to zvyklej.. ale kdo to bude mit dyl tak si zvykne urcite na jakoukoliv a bude psat rychleji...

jako myslim ze ta klavesnice za tu vahu s sirku(110 vs. 165gramu a 12 vs 18mm) nestoji.. ale jedina nevyhoda diamonda bez klavesnice ze nema slot na karty ale jen vestavenou 4gb.. ale pokud to staci tak neni co resit
NA PRODEJ!!!!!!
Brock B1 17" 5x100
http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f=89&t=117931" onclick="window.open(this.href);return false;

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Koukal jsem na to,ale nejak se mi to moc nelibi.Porad mi to pripomina Iphon,coz se mi moc nelibi.Rad bych spise normal klavesnici.Thle je akorat omatlane.Porad nevim co by bylo tak asi nejlepsi.Dalsi vec je,ze nosim telefon i vmonterkach a tenhle bych si tam nedokazal predstavit.

blah

Příspěvek od blah »

Tak v baleni je ochranna folie
NA PRODEJ!!!!!!
Brock B1 17" 5x100

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

SZ

homer01
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od homer01 »

HTC diamond bych rek ze nepatri mezi nejryclejsi telefony

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

homer01 píše:HTC diamond bych rek ze nepatri mezi nejryclejsi telefony
Tak jaka je tvoje zkusenost?

homer01
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od homer01 »

Mirek999 píše:
homer01 píše:HTC diamond bych rek ze nepatri mezi nejryclejsi telefony
Tak jaka je tvoje zkusenost?
mel sem HTC touch dual, v pohode ale neni moc dobry jako multimedialni pristroj, zkousel sem i HTC diamond a to je jeste pomalejsi nez Touch. Vcera sem si poridil iphona a zatim spokojenost, je fakt ze se musi doladit a zvyknout si na to ale zatim sem spokojenej, video bezi bez problemu, skvelej displej. Trochu vorpsuz je iTunes ale da se na to zvyknout. Jinak jeste mam e51 je to skvelej telefon ale v iphonu je vse, telefon, prehravac a video mam ho kratce takze zatim asi tak. HTC sem mel 7 mesicu. Ale myslim ze je to na kazdym jakej ma vkus a co od toho vyzaduje

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Nevim no.Iphon nechci,nejak se mi nelibi.Asi premyslim o tom SE C702.Je to takova levnejsi verze a vypada i odolnejsi.Treba to HTC nema ani prisvetleni,coz docela potrebuju.Asi si pockam jeste nejaky ten rok na neco co opravdu bude mit vsechno.Mate nekdo tento SE?Kdyztak napiste nejaky nazory,dik.

vagi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vagi »

Ford Focus II '06 1.6i... mrtka lina
exauti | Civic 5G 1.5i sedan | Civic 5G 1.6 VTEC hothatch

Cinicman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cinicman »

Ľudia, kúpte si Iphone... pozrite čo všetko dokáže... :lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=lcB8CKa7 ... re=related
MHD

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

qwer píše:
Panda píše:na tom článku od hattoriho něco bude, ten foťák v tom je pěkně všivej
podle me to nema vubec hrozny fotky na dva mpx... Je pravda že tam mohly dat neco lepšího..

ja mam tet SE950i a ten nema fotak vubec a nevadí mi to :lol:

To je z Iphone fora

Kód: Vybrat vše

iPhone neumi posilat MMS
iPhone neumi natacet video (**)
iPhone neumi hlasove poznamky (*)
iPhone neumi hlasove vytaceni (*)
iPhone neumi odeslat kontakt SMSkou ani emailem (*)
iPhone neumi SMS dorucenky (***)
iPhone neumi preposilat SMS
iPhone neumi smazat jednu SMS, pouze kompletni komunikaci s konkretnim cislem
iPhone nezobrazuje zadne upozorneni na prichozi hovor, pokud je nastaveno presmerovani
iPhone neumi posilat data (soubory, synchronizace) pres bluetooth
iPhone neumi posilat stereo zvuk pres bluetooth AD2P
iPhone neumi zobrazit ikonu zapnuteho ticheho rezimu
iPhone neumi profily hlasitosti (ma jen tichy a normalni profil)
iPhone neumi aktivovat alarm (budik) ve vypnutem stavu
iPhone nefunguje jako mass-storage zarizeni (USB disk)
iPhone neumi provadet sychronizaci pres wifi
iPhone nema uzivatelsky vymenitelnou baterii
iPhone nema slot na pametove karty
iPhone nefunguje jako klasicka navigace, mapy se prubezne stahuji z internetu.
iPhone nefunguje jako modem - neumí nasdílet své připojení k internetu s počítačem (*)
iPhone neumi flash v Safari
iPhone neumi javu v Safari
iPhone neumi ukladat prilohy z emailu (pouze JPG, PNG)
iPhone neumi ukladat soubory z www stranek (pouze JPG, PNG) (**)
iPhone neumi editovat soubory DOC, XLS, PPT, PDF
iPhone neumi kontrolovat cesky pravopis v SMS a emailech
iPhone neumi vypnout kontrolu pravopisu v SMS a emailech (**)
iPhone nema FM radio
iPhone neumi prehravat YouTube videa, pokud je k dispozici pouze GPRS

(*) lze vyresit oficialni aplikaci jineho vyrobce z AppStore
(**) lze vyresit neoficialni aplikaci z Cydia/Installer (nutny jailbreak)
(***) dorucenka vam bude zaslana, pokud pred text SMS zpravy napisete YYYY (O2), *stav# (TM), *N# (VF)
tož na mmsky už je aplikace, na video též, každopádně kdo natáčí video mobilem, stejně ta kvalita stojí za hovino, hlasový kraviny mě netrápí, odeslat vizitku na to je program, doručenky sem nikdy nepoužíval, ty smsky no přeposílání celkem asi blbý, každopádně na smsky má kámoš program, kterej to umí zvlášť mazat, je to roztříděný do složek apod, tak třeba umí taky přeposílat, nevím, ten BT velká chyba mno, ikona ticha, pche, profily mě taky neserou, budík sem vždycky používal se zapnutým mobilem, baterka, karty navigace je mi to u prdele, to mass storage mě hodně sere, flash a javu umí programy jiný, přílohy ukládt jdou taky, editovat nevím, T9ka už taky je, radio jde dokoupit externí modul,
no sice je stím kupa sraní a instalování, (neberu v potaz otázku jailbroknutí a ztráty záruky), ale kdo by si koupil takovejhle mobil aby se v něm nerejpal že....já zatím neobjevil nic co by mě donutilo to prodat:)
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

RudyJames

Příspěvek od RudyJames »

Panda píše:bla-bla....já zatím neobjevil nic co by mě donutilo to prodat:)
asi tak... ja som si ho kupil ako 2. mobil k rok starej Nokii N95, mal byt viacmenej len na hudbu a net, no nahradil mi ho uplne (N95 zostala len na navigaciu :roll: )... ten telefon je rychly, s vhodnym uzivatelskym rozhranim, ponuka mi to, co potrebujem a som spokojny (navyse ak niekde cakam, tak mam filmy/hudbu v slusnej kvalite narozdiel od toho sumu inych mobilov)... iste, nema/nepodporuje XY veci, ale 2x tolko ich ani nepouzivam :roll: ked chcem pc, zoberiem si laptop/tablet HP...
je to proste telefon na zabavu/net so slusnou 16GB pamatou a lahkym ovladanim... preco je okolo neho tolko kriku a hned sa objavuju ludia, co nanho len nadavaju, pritom ho vacsinou ani v ruke nedrzali, len aby boli "in" a odsudili to, co aj ostatni "in" ludia... kedy sa ktory mobil tak kritizoval? kazdy, nech si vyskusa, co mu sedi, sam predsa vie, co od urcitej veci ocakava...
I don't speak english... Not a word

krulis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krulis »

Obrázek
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....

Tommy1978
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommy1978 »

Já sem si iPhone pořídil taky a nebudu vám lhát je to pecka a sem z něj výsostně nadšenej takže HTC mrdat 8) :lol:

Mam v tom spoustu aplikací , umí už i poslat/přijmout MMS, MP3 zvonění už taky mam, nahrávat video už taky umí tak co . . . . . . . . . . . :?: :D
Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi :lol:

krulis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krulis »

lhát se nemá :lol:
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....

Tommy1978
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommy1978 »

krulis píše:lhát se nemá :lol:
Jestli je to na mě tak věř že nelžu 8)
Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi :lol:

hondzik323f
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hondzik323f »

nevim co hrotíte, mam 3G Iphona a vše je jen otázka softwaru, btw nějakej fin už na něm rozchodil windows mobile... :lol:
323f GT 1,8 16V DOHC Rulezz 94Kw/128HP FWD
Obrázek

Michelin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michelin »

Jako s prominutim, ale aby to v základu neumelo tolik základních veci. . . To je hodne napovazenou. Dneska sem si s tim hral asi hodinku a dela to na me dojem preplacany cool hracky. Zlaty mda od htc :)
babyCupra

bleach

Příspěvek od bleach »

zlata pevna linka, tyhle pseudomobily kazi charakter
Nigga I'm hot as pheonix arizona
I'm utah I got multiple bitches
It's a new law keep a hold of yo riches

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“