Přátelé, tak jsem se po delším váhání rozhodl, že tu uveřejním nové fotky svého korejského draka - Daewoo Nexie Tak jsem zvědavý na Vaše kritické reakce, náměty a připomínky....
SPZ dám na reflexní samolepicí fólii na přední nárazník.
Já vím, že by tomu více slušely kola 16", ale na to zatím nemám
Jinak na této fotce to vypadá, že mám to auto bůhvíjak nízko, ale je tam tráva a terén mírně do kopce, takže jsem ve skutečnosti výš.
SPZ dám na reflexní samolepicí fólii na přední nárazník.
Já vím, že by tomu více slušely kola 16", ale na to zatím nemám
Jinak na této fotce to vypadá, že mám to auto bůhvíjak nízko, ale je tam tráva a terén mírně do kopce, takže jsem ve skutečnosti výš.
to RabuKate: co tím myslíš?
1. spz muzes klidne vozit za oknem, zakon na to mysli
2. co tim myslim... jen ze se to nema prehanet a takhle se mi to libi To jsou 16", ze? Pokud s tim chces i jezdit normalne tak ti nic jineho nezbyde....
Ivan píše:to RabuKate: jak zákon myslí na SPZ za oknem? To mi teda napiš... Kola jsou 15".
rekl mi to borec na dopravnim, tam kde se zabyvaj prestupkama... Normalne slehnout ji na palubku za predni sklo a az jses dejme tomu na place tak ji schovas...
Ivan píše:to RabuKate: jak zákon myslí na SPZ za oknem? To mi teda napiš... Kola jsou 15".
rekl mi to borec na dopravnim, tam kde se zabyvaj prestupkama... Normalne slehnout ji na palubku za predni sklo a az jses dejme tomu na place tak ji schovas...
Jo 15" staci... Jezdis s tim normalne???
To má borec nějaký divný informace, nikdy jsem neslyšel něco o tom, že můžeš mít SPZ za oknem
To má borec nějaký divný informace, nikdy jsem neslyšel něco o tom, že můžeš mít SPZ za oknem
vysvetlim: upadne ti a zbydou ti jen srouby, co udelas????
no a na to zakon mysli v uprave "pokud nelze umistit na miste k tomu urcenem musi byt umistena dostatecne viditelne"
RabuKate píše:
vysvetlim: upadne ti a zbydou ti jen srouby, co udelas????
no a na to zakon mysli v uprave "pokud nelze umistit na miste k tomu urcenem musi byt umistena dostatecne viditelne"
Ale dočasně, než bude závada odstraněna....takže nejde ani tak o povolení ze zákona, jako o legální díru v zákoně....