jojo jak píše Honza čas je drahej.....proto jsem se definitvně rozhodl jít cestou AEM EMS a to přímo pro moje auto=použití seriové kabeláže navíc se dá použít kabel který vede do váhy vzduchu na předělávku na MAP senzor a širokopásmovou lambádu...jde o zásavbu trvající šikovnýmu amíkovi pár hodin.....
krosmen motorsport .....
specializovaný servis japonsko a itálie......
Jenom dodatek. Vsechno jsem stihl v terminu pred dovolenou dokoncit. Dohromady jsem najel neco kolem 6 tis. km absolutne bez problemu. Jak tady pani podnikatele zminili je to hlavne o case stravenem nad tim proc to nefunguje jak ma. Ale pokud si msq zprovoznite sami tak spoustu veci pochopite a pri dalsi instalaci na jinem aute stravite mene casu. Megasquirt je hlavne urcen pro nadsence a pro lidi,kteri si radi na aute neco udelaji sami. Spoustu z toho co jsem se naucil vyuziji v praci,takze pro me to plytvanim casem rozhodne nebylo a penezma uz vubec ne....Bye
Alfoun: sam bych to lip nenapsal.. me teda MSQ jeste neslape v aute ale jak jen to pujde tak se do toho pustim.. jednotka uz je slozena, wideband o2 taky nachystany, jeste dodelat prevodnik z origo kabelaze na MSQ a pak jen takova malickost - poskladat motor
ale nebudu ti zasirat tema - odvadis paradni praci