<<< Off Topic >>>

Tuningová scéna v Karviné, Bohumíně, Havířově a okolí

Moderátor: Dave0401

Odpovědět
F.l.a.n.e.l.

Re: Off topic II

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

Já to za poslední rok dvakrát řekl městkáčům, že řidila osoba blízká a oni si to jen napsali a bez jakéhokoliv dalšího slova botičku sundali... Havířov a Ostrava = odzkoušeno. Nevím co máte za chuje v bohumíně :-D (rudek- to nebylo na tebe :-D )
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

F.l.a.n.e.l.

Jinak ten článek je samozřejmě pravdivý, ale je to tam napsáno zbytečně složitě... praxe je prostě jiná ;-)
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

mate jezdit podle předpisu a nemusite řešit píčoviny :D

F.l.a.n.e.l.

hele ty zběhlíku vod renaultu... pšt :-D

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Kdyby to byli mestaci prava znali, tak dobre by jsi nepochodil. Predpokladam, ze kdyz uz si te opravdu nekam predvolaji, veskerou vypoved s tebou sepisi a podstoupi vyse, kde uz je velmi pravdepodobne, ze bude sedet panacek, majici zakony tohoto statu osvojene. V tom pripade by jsi sice zazehnal dalsi vyslech neb jsi vyuzil prava nevypovidat, ale jak jsem napsal a jak je napsano v clanku, dal jsi jim dalsi okruh lidi, ktere muzou predvolat a na ktere muzou zatlacit. Pak ti doma asi uplne nepodekuji, kdyz prijde obalecka s cervenym pruhem napr. tveu otci.

Jestli to udelaji nebo ne, nevim. Kazdopadne maji k dispozici paku. Nikdy nevis, kdy tvym blizkym prijde dalsi obalka s cervenym pruhem.
Live4Ride Syndicate

SpeedyS4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyS4 »

tak tady to je :( to sem si ted vyzvedl...
je to jen vyfocene telefonem a zvysenej kontrast, tak snad vam to nevypali oci :)
Přílohy
predvolani.jpg
predvolani.jpg (117.05 KiB) Zobrazeno 1159 x
Naposledy upravil(a) SpeedyS4 dne 16 zář 2008 16:43, celkem upraveno 1 x.
http://www.racingforum.cz
http://www.teplice-tuning.cz

Subaru Impreza WRX STI 02 - 300PS

F.l.a.n.e.l.

Jen bych se chtěl zeptat, jak by třeba přišli na tebe, kdyby si řídil mé auto a já řekl že to byla osoba blízká ;-) páč se to nebere jen jako rodinné vztahy

F.l.a.n.e.l.

§11 z.č. 553/1991

§ 11

Oprávnění požadovat vysvětlení

(1) Strážník je oprávněn požadovat potřebná vysvětlení od osoby, která může přispět k objasnění skutečností důležitých pro odhalení přestupku a jeho pachatele nebo jiného správního deliktu, jakož i ke zjištění skutečného stavu věci, a v případě potřeby ji vyzvat, aby se ve stanovenou dobu dostavila na určené místo k sepsání zápisu o podaném vysvětlení nebo předložila potřebné doklady.

(2) Osoba je povinna výzvě podle odstavce 1 vyhovět.

(3) Vysvětlení může odepřít pouze osoba, která by jím sobě, svému příbuznému v pokolení přímém, svému sourozenci, osvojiteli, osvojenci, manželu nebo druhu anebo jiným osobám v poměru rodinném nebo obdobném, jejichž újmu by právem pociťovala jako vlastní, způsobila nebezpečí trestního stíhání nebo nebezpečí postihu za přestupek.

(4) Vysvětlení nesmí být požadováno od osoby, která by jím porušila státem uloženou nebo státem uznanou povinnost mlčenlivosti, ledaže by byla této povinnosti příslušným orgánem nebo tím, v jehož zájmu tuto povinnost má, zproštěna.

(5) Strážník je povinen osobu předem poučit o možnosti odepřít vysvětlení podle odstavců 3 a 4.

(6) Kdo se dostaví na výzvu, má nárok na náhradu nutných výdajů a na náhradu ušlého výdělku (dále jen "náhrada"). Náhradu poskytuje obec. Nárok na náhradu nemá ten, kdo se dostavil jen ve vlastním zájmu nebo pro své protiprávní jednání anebo ten, kdo má nárok na náhradu podle zvláštních předpisů.9)

(7) Nárok na náhradu podle odstavce 6 zaniká, jestliže jej osoba neuplatní do sedmi dnů ode dne, kdy se na výzvu podle odstavce 1 dostavila; o tom musí být osoba poučena.

(8) Nevyhoví-li osoba bez dostatečné omluvy nebo bez závažných důvodů výzvě podle odstavce 1, může být k sepsání zápisu o podaném vysvětlení předvedena.

(9) Zápis o podaném vysvětlení musí být s osobou sepsán bez zbytečného odkladu po jejím předvedení; po jeho sepsání strážník osobu propustí.

(10) O předvedení sepíše strážník úřední záznam.

§ 11a

(1) Obecní policie je k plnění svých úkolů podle tohoto zákona oprávněna vyžadovat od příslušných orgánů z jejich informačních systémů poskytnutí údajů

a)
o hledaných a pohřešovaných osobách,

b)
o odcizených motorových vozidlech a odcizených registračních značkách motorových vozidel,

c)
o totožnosti provozovatele motorového nebo přípojného vozidla, kterým byl na území obce spáchán přestupek,

d)
o psech, přihlášených podle zvláštních předpisů u správce poplatku ze psa, o jejich vlastnících a o uhrazení poplatků ze psa v rozsahu nezbytném k provádění kontroly dodržování obecně závazné vyhlášky obce o místním poplatku ze psů,

e)
o povoleních ke zvláštnímu užívání pozemních komunikací na území obce,

f)
o povoleních ke zvláštnímu užívání veřejného prostranství v obci v rozsahu nezbytném k provádění kontroly dodržování obecně závazné vyhlášky obce o místním poplatku za užívání veřejného prostranství,

g)
o osobě, která je v katastru nemovitostí zapsána jako vlastník nemovitosti, nacházející se na území obce, a o tom, zda konkrétní pozemek na území obce je v katastru nemovitostí zapsán jako zeleň v zástavbě nebo ostatní veřejná zeleň.

(2) Dožádaný orgán, který požadované údaje ve svém informačním systému vede, je povinen je obecní policii poskytnout, pokud mu v tom nebrání plnění nebo dodržování povinností podle zvláštních předpisů.

(3) Jestliže mají údaje uvedené v odstavci 1 povahu osobních údajů, poskytne je dožádaný orgán pouze v rozsahu nezbytně nutném ke ztotožnění osoby uvedené v § 12 odst. 1.

...osobam v poměru rodinném nebo obdobném... obdobný poměr mají třeba kamarádi z ulice. na ty policie nikdy nepřijde. ;-)
Nemá cenu se hádat, ale dle zákona tohle bohatě stačí... :?:
Naposledy upravil(a) F.l.a.n.e.l. dne 16 zář 2008 16:45, celkem upraveno 1 x.

PemaR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PemaR »

Sem si tak rikal co bych asi delal kdyby mi neco takeho prislo po projizdce pres Karvinou kterou si Felda udelal s mojim fackem :lol:
Škoda Favorit 135L / VW Golf III Joker / VW Passat 3C

F.l.a.n.e.l.

Poslední věc co k tomu dodám... Za dva roky co to používám já a mí známí. nikdy nikdo nedostal další pozvánku. Důkazy které jasně prokazují vinu je jen jeden. že by se řidič přiznal... páč i kdyby celá rodina řekla, že auto nepůjčuje a on řekne že ho půjčil osobě kterou zná... tak mu flastr dát nemůžou.
Zdržuji se dalších komentářů... Speedy udělej jak uznáš za vhodné. ale bude to v poho, ;-) 8)

SpeedyS4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyS4 »

kurna tak se zacinam bat s tim dopisem, preci jen je tam udano ze vse uvedene je pravda a nic nez pravda. Ale bodu uz mi moc nezbyva:)

vlastne po pravde nevim kdo s tim autem jel, auto pujcuju kamaradum, kamaradkam, rodicum a dedovi a obcas nasemu pejskovi :). Takze jim vlastne nechci nijak timhle ublizit, tak poslu na PCR ten dopis, fotku tim padem neuvidim takze nelzu :)

SpeedyS4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyS4 »

kuwa to je složitej hack :)) u mě je problém ten že jsem majitel, provozovatel i hříšník zároveň

takze jedina moznost je ted bud poslat nekoho(nejakeho kamarada) s plnou moci a nebo ten dopis.

max3rx

Příspěvek od max3rx »

Normálně tam pošli ten dopis a kdyby to neklaplo, tak tam pošleš někoho s plnou mocí, ne? :wink:

Josh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josh »

Pls bez OT, ikdyz to je asi nemozne :lol:
viewtopic.php?p=1464920#1464920
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818

BALI

Příspěvek od BALI »

speedy:kámo řekl bych že máme problem se stejnym radarem :o) za jak dlouho ti to přišlo od toho co jsi tam jel? já tam jel rychlejš když jsem nedávno spěchal do Německa,tak se bojim že se tam asi potkáme :lol:
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325

Dolph
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dolph »

Já jezdím bez přední SPZ, jak by mě zastavili,tak bych řekl, že jsem ji zrovna ztratil.
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí

Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu

www.dolph-racing.cz

Aladin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aladin »

mít v kapse placku tak si to dovolím taky :lol:
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB :lol:) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

Dolph
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dolph »

:wink:
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí

Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu

www.dolph-racing.cz

remix

Příspěvek od remix »

a mě včera přišel taky dopísek z finančního úřadu, dvě nezaplacené pokuty z roku 2004 (to sem ještě dostal jak sem měl škodovku za tunynk :lol:) .. tak sem to hned zaplatil, a zase litr v pitchi :cry:
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..

bigi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigi »

mě přišlo před měsícem to samé.Dvě nezaplacené pokuty z roku 2004,vyplázl jsem 1500,-
VW Passat B3

Josh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josh »

Kamosovi prisla v pondeli taky obalka se 4 rpky starou pokutou, asi delali synci cistku...... :D
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818

Dave0401
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave0401 »

no cistky budou.. kvuli EU :)

chteji propojit databaze, a v te nasi je bordel, jak je v nasi republice zvykem :D
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI

Josh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josh »

nejen v databazi :(
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818

noreking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noreking »

jj taky mi prisla nedavno pokuta z roku 2005 :shock:
HONDA CIVIC 8G

remix

Příspěvek od remix »

delaji poradky no :roll:
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..

barry

Příspěvek od barry »

mám doporučené psaní z Karviné takže očekávám taky pokutu
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů

rostaVR6

Příspěvek od rostaVR6 »

Jdou po nás :smich2:

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

zdenečku v tescu maji akci na ten pidi notas asus, z 7.990 je slevnili za 3990!!! vcera jsem ho tam zahlidl v elekrto pultu vlevo za informacemi :wink:

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Zrovna se chystam na upgrade jednoho kanadskeho zakaznika. Taham na svuj notas "instalacky" jedne z poslednich verzi celeho systemu hlasove schranky. Ma to s knihovnama a kodeky 3. stran 14GB, ma nekdo zajem? :lol: Dneska pojedu domu s hodne drahym notebookem :D
Live4Ride Syndicate

F.l.a.n.e.l.

remix píše:a mě včera přišel taky dopísek z finančního úřadu, dvě nezaplacené pokuty z roku 2004 (to sem ještě dostal jak sem měl škodovku za tunynk :lol:) .. tak sem to hned zaplatil, a zase litr v pitchi :cry:
mě má přijít trojka. tak jsem zvědavý .... už cca 3 roky :twisted:

Odpovědět

Zpět na „Karviná, Bohumín, Havířov a okolí“