Dneska sem udal svoje origo 14" liťáčky a tak pokukuju po jiných.. Ale nebyl bych to já, abych si dokázal jednoduše vybrat Proto by mě zajímal i názor širokýho publika, jaký kolečka by ste tam prskli vy
Podmínky jsou jasné - 15", 4x108, ET do 20 (optimálně 15)..
Co jsem tak brousli po netu, tak mě zatim zaujaly nejvíce tyto dvoje:
sem pro ty ozta, má je kámoš na černým fiatu bravo a mazec
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
thomaZ> To sou ASA? Nevypadaj zle, ale pochybuju že je v 15" dělaj
Spiral> Dezent V dark sem měl taky v merku jinak ty momo corse v bílý taky nevypadaj zle, koukal sem taky na ty momo ten s a na obrázku zupa, na autě už horší... Ty toory se bohužel v 15" nedělaj, nebo sem je aspoň nenašel.
Panda> Sežeň foto
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička
A také něco většího německého.
Límec nevim jak by tam sednul... Ty borbety jsou takový zas moc obyč, i když podobný jsou na tejdle druhej a taky to není nejhorší. Na tý první jsou origo 15" peugeot a ty se mi líběj moc, akorát sehnat je problém... Potom se mi líbijou eště ty na těhle saxofonech, ale to zas nejsou 15".
kujon píše:Límec nevim jak by tam sednul... Ty borbety jsou takový zas moc obyč, i když podobný jsou na tejdle druhej a taky to není nejhorší. Na tý první jsou origo 15" peugeot a ty se mi líběj moc, akorát sehnat je problém... Potom se mi líbijou eště ty na těhle saxofonech, ale to zas nejsou 15".
JJ, ty na 1. fotce jsou super luxusní. Pokud bys netrval na 15 a šel o palec nahoru. Prodává je dokonce někdo z Brna.
Tommís83 píše:Mě by se NEJvííc na Tvej Pegině líbili tyhle Team Dynamics, nebo kováky Speedline Corse- ty má můj tatík na xsaruně a sou nice...racing dost
jooooooo tohle je muj vkus... za tyhle kolecka by se kujon urcite stydet nemusel
na těch borbetech od patta stava černá 106 u křižovatky u té vojenské vš v brně... jinak já bych šel do těch černých borbet....černý kola na černym autě sou ale i ty origo vypadaj dobře
david> Nevypadají špatně. Ale těch 16" se na normál ježdění bojim (tam bych musel dát 40 profil), jel sem v jednom gti na 15" 195/45 a málem mě to vyhrkalo kostru
kujon píše:Spiral> To bych blil už na cestě pro ně
david> Nevypadají špatně. Ale těch 16" se na normál ježdění bojim (tam bych musel dát 40 profil), jel sem v jednom gti na 15" 195/45 a málem mě to vyhrkalo kostru