2*900 = 1800 ???
Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
- Celica2.0GTI
Re: 2*900 = 1800 ???
tak schvalne nahod muze to byt rada i pro ostatni
Takový kravinky...
Např baterku : místo "levný" alternativy Exide přišetřit pár tisíc a rovnou koupit PC 3000(PC 4000 se mi nevejde)
Místo tahání 70tek kabelů bych tahal vše v 35kach.
Místo dvou monobloků,by byl jeden stabilní do 0,5ohmu
AIV nahradit vibraflexem...
Místo štěrbiny na boku by to chtělo airport doprostřed mezi repro....
ja nevim je toho hodně

Např baterku : místo "levný" alternativy Exide přišetřit pár tisíc a rovnou koupit PC 3000(PC 4000 se mi nevejde)
Místo tahání 70tek kabelů bych tahal vše v 35kach.
Místo dvou monobloků,by byl jeden stabilní do 0,5ohmu
AIV nahradit vibraflexem...
Místo štěrbiny na boku by to chtělo airport doprostřed mezi repro....
ja nevim je toho hodně

- Celica2.0GTI
vibraflex je stejnej matros jako ADm od sinus live kdyych delal neco poradne sel bych do braxu nema konkurenci v cr dostupnych tlumeni
co vim tak brax neni povolenej na dB....(jistej si nejsem)Celica2.0GTI píše:vibraflex je stejnej matros jako ADm od sinus live kdyych delal neco poradne sel bych do braxu nema konkurenci v cr dostupnych tlumeni
Celico, samotnej Brax, bez zadnych dalsich materialu?
StP rulezzz
StP rulezzz

pouze "hifík"
- Celica2.0GTI
brax neni povolen na db drag.
cenda pouzit pouze brax bez jinych materialu lze realizovat za predpokladu ze by se diry ve dverich zadelaly treba plechem tak jak je to u novejsich aut. kdyz natahnes 3-4 vrstvy aby ses dostal na tloutku 3mm a vic tak jako tlumeni pevnostne je to pro vetsinu instalaci dostacujici ne?
cenda pouzit pouze brax bez jinych materialu lze realizovat za predpokladu ze by se diry ve dverich zadelaly treba plechem tak jak je to u novejsich aut. kdyz natahnes 3-4 vrstvy aby ses dostal na tloutku 3mm a vic tak jako tlumeni pevnostne je to pro vetsinu instalaci dostacujici ne?
- prohifi.cz
- Kontaktovat uživatele:
2 Celica:
1) kde jsi nasel presne chemicke slozeni Vibraflexu a SL ADM? Posli sem prosim odkazy, at se vsichni presvedcime, ze jsou to stejne materialy.
Pokud bys tak ciste nahodou soudil pouze laicky okem, je to nazor usmevny
2) nevim, kolik instalaci jsi uz udelal, ale samotny brax vs napr. vibraflex nebo jine tlumici platy nemuzes srovnavat. Brax je dobry jako doplnek, ale pokud bys nekdy porovnal dvere vytlumene napr. pouze vibraflexem a pouze braxem, nemuzes sem takove veci psat. Hadam, ze na to narazel Cenda.
1) kde jsi nasel presne chemicke slozeni Vibraflexu a SL ADM? Posli sem prosim odkazy, at se vsichni presvedcime, ze jsou to stejne materialy.
Pokud bys tak ciste nahodou soudil pouze laicky okem, je to nazor usmevny

2) nevim, kolik instalaci jsi uz udelal, ale samotny brax vs napr. vibraflex nebo jine tlumici platy nemuzes srovnavat. Brax je dobry jako doplnek, ale pokud bys nekdy porovnal dvere vytlumene napr. pouze vibraflexem a pouze braxem, nemuzes sem takove veci psat. Hadam, ze na to narazel Cenda.
- Celica2.0GTI
prohifi jestli se tu chces ohanet chemickym slozenim prosim nebudu se tu hadat jako malej kluk ale pokud provedu prime srovnani ohmatem pevnosti jsou velmi srovnatelne. jestli mas mereni obou materialu a nejake srovnani rad se mrknu do te doby je to nazor dvou lidi. a nikdo nesrovnava brax s tlumicimi platy ja je rikam ze pri vrstve braxu kolem 4mm je pevnost plechu vetsi nez u tlumicich platu to ze brax ve 4mm nido nenatahuje je druha vec ja zkusil a vim o cem mluvim
- Celica2.0GTI
za prve ty osobne ses tu neptal a za druhe to ze se tu resi konkretni veci je pro tebe reseni mindraku? az budes potrebovat ty nebo jini poradit s tlumenim tak ti to bude dobry ze se budes mit kam podivat takze bych ti poradil az tu budes mit tretinu rozumnych prispevku co ja muzes se do nas michat do te doby jsi no name nick co se snazi byt jen zajimavej a dal to nebudu rozvadetpetrsk píše:ale tu sme se ptali na neco jinyho.svoje mindraky si reste pres maily
- prohifi.cz
- Kontaktovat uživatele:
- Celica2.0GTI
diskuze je od toho aby se tu lidi bavili vymenovali nazory,poznatky a to se zde take deje taky se muze stat ze se tu na to vykaslou vsichni tak jak se stalo jiz na jinych forech a muzete se radit s pruvodcim na hlavnim nadrazi jako tohle forum uz mne taky nekdy pekne....... my se klidne muzem bavit po icq ci emailech ale s cehoz normalni konzumni uzivatel bude mit prd
s Celicou jsme si psali po ICQ, akorat jsem musel letet za mladou, tak jen v rychlosti (v patek vecer chodim do hospody dost casto
), kdyztak to muzem nekdy doresit.
Nechce se mi to tady znova rozepisovat. Milan vi, jakej ja mam na Brax nazor a k jake aplikaci je, vid
Zkusim schvalne napsat Graboschovi do Fischera, co mi rekne on. Mail na nej jeste mam.

Nechce se mi to tady znova rozepisovat. Milan vi, jakej ja mam na Brax nazor a k jake aplikaci je, vid

Zkusim schvalne napsat Graboschovi do Fischera, co mi rekne on. Mail na nej jeste mam.
pouze "hifík"
Odpověď z Fischera. Přesně tuhle odpověď jsem čekal.
Guten Morgen, da das Brax Exvibration auf nahezu jedem Untergrund haftet, kann man es super mit anderen Dämmstoffen kombinieren.
Ich empfehle ihnen das Brax immer als 1. Schicht zu nehmen.
Guten Morgen, da das Brax Exvibration auf nahezu jedem Untergrund haftet, kann man es super mit anderen Dämmstoffen kombinieren.
pouze "hifík"
šlo by to přeložit? nešprechtim 

- Celica2.0GTI
takze asi tak nejak jak jsem to nastinil po icq ze by sla jako finalka dat ans pena

cely email:
Mit freundlichen Grüßen
Patrick Hegener
AUDIOTEC FISCHER GmbH
Huenegraeben 26
D-57392 Schmallenberg
Tel.: +49-2972-97 88 42
Fax: +49-2972-97 88 88
mail: patrick.hegener@audiotec-fischer.com
web: www.audiotec-fischer.com
Amtsgericht Arnsberg HRB 2339
Steuer Nr.: 334/5790/0213
USt-IdNr.: DE 125919505
Geschäftsführer: Heinz Fischer
--------------------------------------------------------------------------------
Von: Zbynek Cejka [mailto:cejka@alfaco.cz]
Gesendet: Sonntag, 21. September 2008 01:38
An: Gernot Grabosch
Betreff: Brax exvibration[AntiVir checked]
Hallo, Herr Grabosch,
Früher haben Sie mir ein Paar wertvolle Räde von Fischers Produkte gegeben und ich möchte Ihnen nun um einen Räte zu der Applikation Brax Exvibration bitten.
Dieses Tema ist bei uns sehr otf erörtern - ob Exvibration kombinieren mit andere Dämmnung (z.b. StP, Dynamat, ADM usw.), oder ob geben die Paste an Blech (vor allem Türblech) nur selbe, ohne andere Dämmnung. Wenn kombinieren, und ich bin auch der Verteidiger diese Meinung, geben Exvibration schon unter Dämm. an der Blech, oder sollte das erste Material z.b. StP sein und man gibt Brax bis an das erste Material? Ich meine, dass die bessere Variante ist Brax Exvibration als erste Schicht geben, abschleifen, und dann geben z.b. Bimast Bomb/Super. Brax werde das Gehäuse (Türblech) vor allem verstreben und weitere Dämmnung werde die Vibration weitere eliminieren.
Mit freundliche Grüsse aus Tschechien
Zbynek Cejka
pouze "hifík"
- prohifi.cz
- Kontaktovat uživatele:
No vida. Presne znam nazor Cendy na pouziti Braxu - oba vime jak na to, ale oba jsme to pouzili ve svych autech presne obracene, vid Cendo?
)
2 Celica: o tom to prave je - Brax je dobry v kombinaci s necim, ANSku do dveri urcite ne, prave ze ti nasakne a ten smradek nebude nic prijemneho. Jo, pise se, ze je vode nenasakliva, ale dej si jednu ANSku do kyble s vodou, pak ji vyndej a muzeme si o tom popovidat...
ANSku bych dal mozna tak po tapecak, ale uz to je dost tluste a ve vetsine aut by nesel tapecak zpet. Kdyz uz neco do dveri, tak Tac Mat - totalne nenasaklivy.
Osobne bych dal Brax, nejake dalsi tlumeni - STP, Dynamat, Vibraflex a na to Tac Mat

2 Celica: o tom to prave je - Brax je dobry v kombinaci s necim, ANSku do dveri urcite ne, prave ze ti nasakne a ten smradek nebude nic prijemneho. Jo, pise se, ze je vode nenasakliva, ale dej si jednu ANSku do kyble s vodou, pak ji vyndej a muzeme si o tom popovidat...
ANSku bych dal mozna tak po tapecak, ale uz to je dost tluste a ve vetsine aut by nesel tapecak zpet. Kdyz uz neco do dveri, tak Tac Mat - totalne nenasaklivy.
Osobne bych dal Brax, nejake dalsi tlumeni - STP, Dynamat, Vibraflex a na to Tac Mat
jasně, Milane, to je přesně ta situace
Byl jsem rad, ze jsem to vsechno (4,5 platu 4mm Bimast Super a 2kg Brax na kazde dvere) ve finale na dvere Accordu vubec nanesl, natoz abych ten Brax dal prvni a jeste prebrousil. To uz je k penezum lepsi pristup, musel bych ty dvere rozrezat. Sice to i tak zpevni ozvucnici, ale v opacnem pripade by bylo dosazeno vyssi ucinnosti. Bohuzel to proste neni realne tak udelat v kazdem aute.
U VW a pod. tenhle problem neni. Tam jsou zas debilne umisteny menice, takze si ve finale moc nevyberes. jsem mel radsi poresit tu Mazdu 6 s redukci na radio za 6t
Mimochodem, cirou nahodou, nevis, co ted dela Grabosch?
Jsem si s nim pred lety psal, delal hlavniho technika u Fischera a na jeho mailu ted sedi Hegener.

U VW a pod. tenhle problem neni. Tam jsou zas debilne umisteny menice, takze si ve finale moc nevyberes. jsem mel radsi poresit tu Mazdu 6 s redukci na radio za 6t

Mimochodem, cirou nahodou, nevis, co ted dela Grabosch?

pouze "hifík"
- Celica2.0GTI
cendo spevnovat plechy jiz spevnene vrstvou braxu je zbytecne ja ted nemluvim o milimetru ale rekneme ze o 4mm braxu ans jsem uvedl jako zvukovou izolaci ne pro zpevneni. ale to jsme rozebirali na icq. ans nasakne ale nedrzi takze by mela zase vyschnout klasickej molitan ma tu blbou vlasnots ze nasane a drzi. idelani do dveri to neni ale neresil jsme pouze dvere zbytek auta kde se nedostane voda timto zpusobem jde realizovat az na ty predky nebo i zdni kdyz toma vic dveri