vyříznutí nárazníku

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
bóďa
Kontaktovat uživatele:

vyříznutí nárazníku

Příspěvek od bóďa »

objednal jsem si "super tunynk" koncovku na vejfuck a jelikoz nesnasim kdyz ma nekdo koncovku pod naraznikem tak ji chci "zapustit" do narazniku, naraznik nechci lakovat, i kdyz nejlepsi by bylo ty ořezaný kraje "zahnout" dovnitř auta jakoby... no ale prostě to dělat zatim nebudu, potřebuju vyříznout díru na tu koncovku do plastovýho nárazníku, čim to mam vyříznout? tak, abych to co nejmíň oprcal, nebylo to chlupatý a nepoškodil jsem lak.... napadl mě nějakej žhavej drát, ale na to nemam vybavení :D

tak babo raď
3x Renault Safrane Hartge Biturbo

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Re: vyříznutí nárazníku

Příspěvek od SPEEDY »

Pilkou a pilníkem odrbat to otřepení ;)
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

SPEEDY píše:Pilkou a pilníkem odrbat to otřepení ;)
nojo, taky bych to tak asi viděl, ale jakou pilkou... kdyz to budu delat na ovalnou koncovku, takze tam budou "kulaty rohy" tak mi bude vadit ten list pilky, ze s tim nepude jakoby zahybat si myslim. i kdyz ted jsem si vzpomnel, ze mam vlastne takovy vyrezavaci pilky, ale uz nevim kde... to bylo spis jako dratek tenky

Fifi

Příspěvek od Fifi »

Lupínková pilka, bude to ale celkem o nervy nebo vhodný plátek do "přímočarky" s regulací kmitů... Já bych to ale asi dělal takto: Naznačil bych si to, potom bych to vyřízl přímočarkou o trochu menší (tak, aby mi případné praskliny nezasahovaly do materiálu co tam má zůstat) a ve finále bych to na požadovaný tvar dobrousil vhodným "kamínkem" ve vysokootáčkové ruční brusce...
Když někomu řekneš že je blbec, chytrého to z tebe neudělá!

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

bóďa píše:
nojo, taky bych to tak asi viděl, ale jakou pilkou... kdyz to budu delat na ovalnou koncovku, takze tam budou "kulaty rohy" tak mi bude vadit ten list pilky, ze s tim nepude jakoby zahybat si myslim. i kdyz ted jsem si vzpomnel, ze mam vlastne takovy vyrezavaci pilky, ale uz nevim kde... to bylo spis jako dratek tenky
Voe, přemejšlej :D pilkou uděláš ostrý rohy a pak si to kulatým pilníkem doladíš na kulatý ;)
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

SPEEDY píše:
bóďa píše:
Voe, přemejšlej :D pilkou uděláš ostrý rohy a pak si to kulatým pilníkem doladíš na kulatý ;)
no to bude sraní :lol:
Fifi píše:Lupínková pilka, bude to ale celkem o nervy nebo vhodný plátek do "přímočarky" s regulací kmitů... Já bych to ale asi dělal takto: Naznačil bych si to, potom bych to vyřízl přímočarkou o trochu menší (tak, aby mi případné praskliny nezasahovaly do materiálu co tam má zůstat) a ve finále bych to na požadovaný tvar dobrousil vhodným "kamínkem" ve vysokootáčkové ruční brusce...
no tu malou brusku nemam a šukalku mam na chatě a tam se nedostanu v tejdnu... a potrebuju to mit do patku bo jedu na sraz tak abych měl pořádnej tunynk :lol:

Fifi

Příspěvek od Fifi »

Tak šlo by to ještě naznačit, pak navrtat dírku vedle dírky, pak ty dírky propilovat nebo "vychechlat" vrtákem tak aby ti ten kousek plastu upadl a potom to dobrousit ručně pilníkem, nebo existuje takový "frézovací" vrták, prostě ho zasuneš do díry a pak jeho stranou odfrézuješ co potřebuješ... :wink:
Když někomu řekneš že je blbec, chytrého to z tebe neudělá!

Hemi.cz

Příspěvek od Hemi.cz »

Co to vzít normální pilkou nahrubo a pak dát do vrtačky válec,který má po obvodu smirkové papíry,jestli víš,co myslím a dopilovat do požadovaného tvaru... :wink:

patt-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patt- »

a ked to budes robit hlavne sa traf na prvy raz ne ze budes zvecovat a zvecovat tu diru a nakonec zistis ze nemas naraznik :D
first lowered R E N A U L T C L I O grandtour
http://www.clio-club.sk/ - renault clio club sk/cz

mildatuning
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mildatuning »

takova ta vysokootackova minibruska a rezny kotoucek.. a pak dobrousit do presneho tvaru

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

tak mi dnes prisla koncovka tak jsem tvořil... a nedotvořil :lol:

nejdriv jsem musel udelat jakoukoli diru abych zjistil jak budu muset uriznout konec vejfuku, jelikoz ho mam zahnutej dolu (a to nemam TDY :lol:) tak nejak jsem to uplne prasacky vzal pilkou, pak me napadly nuzky na plech tak tema uz to bylo hezčí.... potom jsem to začal tak nejak do tvaru, tak jsem si vzal sem si našel takovej kotouček na vrzačku (taková mini-cirgulárka :lol:) a tim se to ale tavilo... nakonec jsem skončil u toho pískovýho brusnýho kotoučku, kterej jsem dal na vrtačku, tim to šlo uplně nejlíp, netavilo se to, ubral jsem materiealu kolik jsem chtěl (bohuzel jak se mi to smeklo tak i tam kde sem nechtel :cry:, lempl sem :cry: ) šlo to s tim krásně prostě. no ale jeste to nemam, bo sem si myslel ze bude stacit upalit kus ty zahnuty trubky, ale vono by to zaprvy bylo moc utopeny a stejne by to bylo dolu.... takze tam budu muset navarit kus rovny trubky

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

takže dotuníno :lol:

vrkuboy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vrkuboy »

tak to bych teda rad vydel jak to vypada :lol: :lol:
Renó Megan Scényk - 79 kW
Fijat 126p - moc kW

tom.rockys
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tom.rockys »

vrkuboy píše:tak to bych teda rad vydel jak to vypada :lol: :lol:
já taky no :lol:
http://WWW.EXTRA-TUNING.COM" onclick="window.open(this.href);return false;
- czech tuning server, recenze, fotky ze srazů, novinky ze světa tuningu,
videa, wallpapers a mnohem více

http://GALERIE.EXTRA-TUNING.COM" onclick="window.open(this.href);return false;
- MEGA galerie nabitá tuningem .. přes 36 000 fotografií a stále doplňujeme!!!

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

no jeste to musim doladit aby se mi koncovka nahore neopirala, musim tam udelat vsude vetsi diru 8)

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“