tak babo raď
nojo, taky bych to tak asi viděl, ale jakou pilkou... kdyz to budu delat na ovalnou koncovku, takze tam budou "kulaty rohy" tak mi bude vadit ten list pilky, ze s tim nepude jakoby zahybat si myslim. i kdyz ted jsem si vzpomnel, ze mam vlastne takovy vyrezavaci pilky, ale uz nevim kde... to bylo spis jako dratek tenkySPEEDY píše:Pilkou a pilníkem odrbat to otřepení
Voe, přemejšlejbóďa píše:nojo, taky bych to tak asi viděl, ale jakou pilkou... kdyz to budu delat na ovalnou koncovku, takze tam budou "kulaty rohy" tak mi bude vadit ten list pilky, ze s tim nepude jakoby zahybat si myslim. i kdyz ted jsem si vzpomnel, ze mam vlastne takovy vyrezavaci pilky, ale uz nevim kde... to bylo spis jako dratek tenkySPEEDY píše:Pilkou a pilníkem odrbat to otřepení
no to bude sraníSPEEDY píše:Voe, přemejšlejbóďa píše:nojo, taky bych to tak asi viděl, ale jakou pilkou... kdyz to budu delat na ovalnou koncovku, takze tam budou "kulaty rohy" tak mi bude vadit ten list pilky, ze s tim nepude jakoby zahybat si myslim. i kdyz ted jsem si vzpomnel, ze mam vlastne takovy vyrezavaci pilky, ale uz nevim kde... to bylo spis jako dratek tenkySPEEDY píše:Pilkou a pilníkem odrbat to otřepenípilkou uděláš ostrý rohy a pak si to kulatým pilníkem doladíš na kulatý
no tu malou brusku nemam a šukalku mam na chatě a tam se nedostanu v tejdnu... a potrebuju to mit do patku bo jedu na sraz tak abych měl pořádnej tunynkFifi píše:Lupínková pilka, bude to ale celkem o nervy nebo vhodný plátek do "přímočarky" s regulací kmitů... Já bych to ale asi dělal takto: Naznačil bych si to, potom bych to vyřízl přímočarkou o trochu menší (tak, aby mi případné praskliny nezasahovaly do materiálu co tam má zůstat) a ve finále bych to na požadovaný tvar dobrousil vhodným "kamínkem" ve vysokootáčkové ruční brusce...
já taky novrkuboy píše:tak to bych teda rad vydel jak to vypada![]()