nejsoukhaar...... i s rybickama

naka ta libova lidova decentka

a naka cokolada....

Ty jsi ho chtěla zajet nebo co?tweetyna píše:zvooky: to je panečku správnej postup, já tam hovado stála od pátku jak nanuk...Ale zapomněl jsi podotknout že i za tu krátkou chvíli tě to mohlo stát život, někdo prostě couvá a couvá...
to je otázka, já přece couvat neumim, jsem jen ženská...hattori_hanzo píše:Ty jsi ho chtěla zajet nebo co?
A dal jsi mu alespoň do držky?zvooky píše:Nene nechtela me zajetale jeden typek si v klídku couvá s Focusem a nejak me prehlidl
Copak,někomu se nelíbila,resp. ty jsi se s v ní někomu nelíbil?V12 píše:tak to byla moje posledni jizda sedmou na sraz....
Jak to?V12 píše:tak to byla moje posledni jizda sedmou na sraz....
tsy woe tam je fanoušovo Prasatzvooky píše:vic fotek je na www.tuningy.com
pac dojezdila....zvooky píše:Jak to?V12 píše:tak to byla moje posledni jizda sedmou na sraz....
Já vím,ty rovnou voláš svoje gorily!zvooky píše:Nedal jsem mu do držky, třískali jsme se tak že bych toho ani nebyl schopnej a viš že jsem drobne postavy a neperu se...
neco se porouchalo v motoru.... zitra to jdu zacit rozebirathattori_hanzo píše:
Radku jaktože dojezdila!?
Ajajaja, mrzi me to......V12 píše:neco se porouchalo v motoru.... zitra to jdu zacit rozebirathattori_hanzo píše:
Radku jaktože dojezdila!?
vanos to byl urcite...ted jde o to jestli se zesral total a nebo se zesralo jeste neco k tomu....zitra snad budu trochu chytrejsi....mno kazdopadne jsem letos se sedmou asi uz dojezdilBALI píše:že by to nebyl vanos co ti tam cvakalo?