Bingo, vis ze jsem si to myslela?hattori_hanzo píše:Já jsem dneska potkal na velmý ÖMV slečnu Mirindu.Snažil jsem se bejt nenápadnej ale asi mě díky svým policejním instiktům odhalila protože nejdřív odbočovala na průtah,ale pak kolem mě projela na Sokolovský!
Ty jsi praskac....ale zazitek to byl hezky ...vazne moc...smala jsem se celou cestuBALI píše:hattori_hanzo (19:28:14 23/09/2008)
Už jsi někdy slečnu Mirindu viděl?
hattori_hanzo (19:29:01 23/09/2008)
No právě,já dneska poprvé a ta představa pout a obušku se mi líbí ještě víc než předtím!:-D
Tak ty jsi mujBALI píše:každej kriminalista má svého informátora?
Byl tam kolega rikal ze jedes z Usti, nevim v kolik jsme tam byli asi kolem 17:00 + -zvooky píše:jak to? z práce jsem odjízděl kolem čtvrt na sedum a pred tim jsem byl v Usti ocenovat wageny
Já vím no,slibuju že do příště na svejch voyeurskejch schopnostech zapracuju,nebo se spíš radši příjdu představit!mirinda píše:Bingo, vis ze jsem si to myslela?![]()
Nebyl by z tebe James Bond![]()
A ja jela pres soklovskou protoze na odbocce na prutah byla nejaka brzdaale hezky jsem si nabehla jak je to tam rozkopany
Hajzle nedobrej,pamatuj si že si to budu pamatovat!BALI píše:hattori_hanzo (19:28:14 23/09/2008)
Už jsi někdy slečnu Mirindu viděl?
hattori_hanzo (19:29:01 23/09/2008)
No právě,já dneska poprvé a ta představa pout a obušku se mi líbí ještě víc než předtím!:-D
Proč jsi se smála?mirinda píše:Ty jsi praskac....ale zazitek to byl hezky ...vazne moc...smala jsem se celou cestu
A víš že občas takovej informátor prostě jen tak zmizí a nikdo nevím kam?!BALI píše:každej kriminalista má svého informátora?
Protože to líp vypadá?mirinda píše:Jinak hattori mala rada...proc myslis ze mam na aute folie?
Já mám Golfa,takže mi to bude úplně jedno až tě budu bít!BALI píše:lidi s Borou musej držet při sobě![]()
To víš,tou dobou už dávno řediteloval na Olšovkách na pátý jamce!ARV6 píše:Sme chteli vcera potkat Zvookyho v praci ale uz tam nebyl ulejvak jeden...
To těžko,než se k tobě dostane tak už tě dávno budu "Zotročovat a trestat"!BALI píše:sámere/hamiltone:mě bít nebudešmě mirinda ochrání
Bali se bude drzet me suknehattori_hanzo píše:To těžko,než se k tobě dostane tak už tě dávno budu "Zotročovat a trestat"!BALI píše:sámere/hamiltone:mě bít nebudešmě mirinda ochrání
Radeji no commentBALI píše:tak se budu držet za kalhotynabo kalhotky
Dobře dobře,tak já se příště pokusím zapomenout na svojí stydlivou povahu a snad to vyjde!mirinda píše:Hattori:
1. radeji bych brala to posledni![]()
2. smála jsem se proto ze to bylo roztomile nenapadny![]()
3. Folie tam jsou proto aby nebylo videt do auta kdo tam je a kam kouka
Protože je to zbabělec podrazáckej!mirinda píše:Bali se bude drzet me sukne![]()
Neboli te krk ze vcerejska? Ta pozice musela byt neprijemnahattori_hanzo píše:Dobře dobře,tak já se příště pokusím zapomenout na svojí stydlivou povahu a snad to vyjde!mirinda píše:Hattori:
1. radeji bych brala to posledni![]()
2. smála jsem se proto ze to bylo roztomile nenapadny![]()
3. Folie tam jsou proto aby nebylo videt do auta kdo tam je a kam koukaSakra,to jsem fakt byl tak strašně moc průhlednej!?
Folie mám v plánu asi na jaře,ale jenom zadní dveře a kufr,od řidiče potřebuju vidět...Až budu chtít někoho sledovat tak si sednu dozadu!
Protože je to zbabělec podrazáckej!mirinda píše:Bali se bude drzet me sukne![]()
Schovávat se za ženskou...
Ne,ale bolí mě nohy ze squashe...mirinda píše:Neboli te krk ze vcerejska? Ta pozice musela byt neprijemna![]()
Ja vidim taky a uzasne a bez folii uz bych auto nechtela, kdyz nechas nesmelost doma tak ti to osobne u me ukazu
Ale naopak,povídej povídej!BALI píše:já radši mlčim... mě dneska nějak hrabe
Ja vazne nekousku, jen abych se spis nemela bat jahattori_hanzo píše:Ne,ale bolí mě nohy ze squashe...mirinda píše:Neboli te krk ze vcerejska? Ta pozice musela byt neprijemna![]()
Ja vidim taky a uzasne a bez folii uz bych auto nechtela, kdyz nechas nesmelost doma tak ti to osobne u me ukazuNo ale to nevím jestli se nebudu bát,sednout si s tebou do auta do kterýho není vidět!Co když mi tam budeš chtít něco provést?
Ale naopak,povídej povídej!BALI píše:já radši mlčim... mě dneska nějak hrabe