http://www.hellshare.com/163735/Fotky/D ... .2008.zip/
Uloženo na hellsharu -> free download -> opsat kod
A pak trošku trpělivosti, neboť je to pořád přetížený, ale během 5minut byste se měli proklikat

Večer ještě nahodím něco od kamaráda
Moderátor: Hasis
koukám že jsi i na první fotce...moody.. píše:no koukám, že hned na druhé fotce tady se vidím![]()
u nás bude report snad v průběhu tohoto týdne - ze startu, z Budapešti, z Liptovského hrádku, z Tatranské Lomnice a něco málo ze závěrečné párty v klubu Pacha
neúčastnil jsem se jen závodů v Sosnové, byl jsem na Tuning Salonu Brno 2008
aha, to jsem vůltom.rockys píše:koukám že jsi i na první fotce...moody.. píše:no koukám, že hned na druhé fotce tady se vidím![]()
u nás bude report snad v průběhu tohoto týdne - ze startu, z Budapešti, z Liptovského hrádku, z Tatranské Lomnice a něco málo ze závěrečné párty v klubu Pacha
neúčastnil jsem se jen závodů v Sosnové, byl jsem na Tuning Salonu Brno 2008
nebo ještě opičky...moody.. píše:aha, to jsem vůltom.rockys píše:koukám že jsi i na první fotce...moody.. píše:no koukám, že hned na druhé fotce tady se vidím![]()
neúčastnil jsem se jen závodů v Sosnové, byl jsem na Tuning Salonu Brno 2008...nj, známka únavy
to ne, navíc jsem nebyl nijak lízlej, jen ze mne opadnul ten předchozí záhul - jen jsem byl v dobré náladětom.rockys píše:nebo ještě opičky...moody.. píše:aha, to jsem vůltom.rockys píše: koukám že jsi i na první fotce...nj, známka únavy
![]()
tak to pak jo...moody.. píše:to ne, navíc jsem nebyl nijak lízlej, jen ze mne opadnul ten předchozí záhul - jen jsem byl v dobré náladětom.rockys píše:nebo ještě opičky...moody.. píše: aha, to jsem vůl...nj, známka únavy
![]()
aha aha - hele, to je ten, co měl tak trochu nějaké větší oplétačky u našich sousedů (dle jmenovaných aut a jejich sledu ano)? více rozvádět nebudu a ani nechciL.N.07 píše:Já osobně nebyl. Jedu až příští rok. Bohužel jsem nemohl z časových důvodů a znáte to agresivní žena
Fotografie jsou od švagra - Nejdříve stříbrné Porsche Turbo a po té BMW M3 číslo 91.
no tak jestli se předváděl kvůli televizi, tak to chápu, jinak ale mohl zkazit zábavu ostatním a navíc jeho chování a slova se médiím více než hodila do jejich článků o této akci - více se k tomu vyjadřovat nebudu, nemusela by padat hezká slovaL.N.07 píše:ano, je to tak.
Byl největší televizní hvězdou