Hele co ty sem vlastně píšeš?Tady je to "Kdo kde potkal člena karlovarského TF" a tebe pokud vím nikdo nepotkal!BALI píše:sámer/hamilton:ty muj bejvalej kamarádety jsi ten poslední komu bych to povídal

Hele co ty sem vlastně píšeš?Tady je to "Kdo kde potkal člena karlovarského TF" a tebe pokud vím nikdo nepotkal!BALI píše:sámer/hamilton:ty muj bejvalej kamarádety jsi ten poslední komu bych to povídal
Ne,tebe totiž nikdo potkávat nechce,tak všichni dělají že tě nevidí!BALI píše:mě potkávaj všichni a ani o tom nevědi... jsem inkognito
vterka dosthattori_hanzo píše:Ne,tebe totiž nikdo potkávat nechce,tak všichni dělají že tě nevidí!BALI píše:mě potkávaj všichni a ani o tom nevědi... jsem inkognito
Hihi tos byl ty jo? Tak to jo, a ja dumal kdo to bylMikael píše:Vcera vecer v pozdejsich hodinach pana Komara na OMV pred Sokolovem.Chudak ani nevedel,koho zdravi.
Vyřiď jí že jí ukroutím anténu,až toho jejího Vókshóla někde potkám!pavelini píše:Ps pracovni nazev Trabant.
Absolutně nechápu kde jsi se v tom lese schoval,ale smál jsem se ještě půl cesty!pavelini píše:Jo a ja potkal Hattoriho a hned nekolikrat, nejen cestou z Mostu hihi
Ty brdo, prave jsem si rikal, jak ti to pekne leti. Stale vic jak 180 jsi ujizdel , ty brdo, jinak ty schovky miluju, hihihi super den. mas skvele napady......hattori_hanzo píše:Vyřiď jí že jí ukroutím anténu,až toho jejího Vókshóla někde potkám!pavelini píše:Ps pracovni nazev Trabant.![]()
Absolutně nechápu kde jsi se v tom lese schoval,ale smál jsem se ještě půl cesty!pavelini píše:Jo a ja potkal Hattoriho a hned nekolikrat, nejen cestou z Mostu hihiOvšem po tom průtahu to byl let,na to ten můj chudák malej,chrochtavej,udejchanej není zvyklej!
Alespoň se mi ale vyčistil vejfuk od sazí...
Ale jo,na těch 90 koní to docela jde,po rovině jde i 190km/h,ale v Golfu je z Ostrova na Vary i těch 180 až až!pavelini píše:Ty brdo, prave jsem si rikal, jak ti to pekne leti. Stale vic jak 180 jsi ujizdel , ty brdo, jinak ty schovky miluju, hihihi super den. mas skvele napady......
Btw. ještě mě tak napadlo - jak můžeš mít Vókshól,když ten je anglickej a ti mají volant napravo?Majky.n píše:Já ti dám anténu!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Ale je fakt, že nejhlasitější výfuk měl tráboš, i Ferrari překřičel...
To jo,co se zpáteční cesty týče tak jsi o dost přišel...Mikael píše:A ja potkal taky pana paveliniho.A sem nasr...ze sem musel jet na druhou stranu nez vy.
Aha haha vezl jsem do Chodace zamestnance domu a ve Varech? Jel jsem jen domu z prace, nikde jsem nelital hihi, musis po me priste hodit treba kámen hihiMikael píše:Zase pana paveliniho.Nejdriv v Chodove u me za barakem a podruhy ve Varech.
Byla jsi rychlejší...Majky.n píše:Tak já před chvílí potkala ve Varech Hattorihokrásně si mi mával
hattori_hanzo píše:Byla jsi rychlejší...Majky.n píše:Tak já před chvílí potkala ve Varech Hattorihokrásně si mi mával
Já jsem nejdřív nevěděl jestli jsi to ty,přes ty folie ti tam nebylo moc vidět,ale pak když jsem viděl znak Vókshól,tak mi to bylo jasný!
Příště na chvíli zastavíme dopravu na Chebáku a pokecáme!
Ale ty kecko...ve Varech ve Stary Roli dole na krizovatce...maval sem ti jak zbesilej a tys na me chvili koukal jak...no ty urco vis jakpavelini píše:Aha haha vezl jsem do Chodace zamestnance domu a ve Varech? Jel jsem jen domu z prace, nikde jsem nelital hihi, musis po me priste hodit treba kámen hihiMikael píše:Zase pana paveliniho.Nejdriv v Chodove u me za barakem a podruhy ve Varech.
Jasny, ale ja taky maval jak o zivot prece......Mikael píše:Ale ty kecko...ve Varech ve Stary Roli dole na krizovatce...maval sem ti jak zbesilej a tys na me chvili koukal jak...no ty urco vis jakpavelini píše:Aha haha vezl jsem do Chodace zamestnance domu a ve Varech? Jel jsem jen domu z prace, nikde jsem nelital hihi, musis po me priste hodit treba kámen hihiMikael píše:Zase pana paveliniho.Nejdriv v Chodove u me za barakem a podruhy ve Varech.
Vo to nicpavelini píše:Jasny, ale ja taky maval jak o zivot prece......Mikael píše:Ale ty kecko...ve Varech ve Stary Roli dole na krizovatce...maval sem ti jak zbesilej a tys na me chvili koukal jak...no ty urco vis jakpavelini píše:Aha haha vezl jsem do Chodace zamestnance domu a ve Varech? Jel jsem jen domu z prace, nikde jsem nelital hihi, musis po me priste hodit treba kámen hihi