http://uk.youtube.com/watch?v=bRMkB_LkbCI
Moderátor: Hasis
jematt píše: ..neni to s tou 406 cakom jak soutezil o auto tydne tady na TF?
viewtopic.php?t=74037
a tvoje je ta 206 co?King píše:jematt píše: ..neni to s tou 406 cakom jak soutezil o auto tydne tady na TF?
viewtopic.php?t=74037
Ano tenhle komentář se mi fakt líbí, to říká někdo kdo má buď hodně kvalitní foťák a nebo tam vůbec nebyl...V té hale byly příšerné podmínky, např můj kompakt to absolutně nedával a rozhodně jsem nebyl sám, kdo s tím měl problémy...PTiCA píše:no kvalita fotek je zatim hrozna! Doufam ze sem nekdo hodi odkaz na pekne a ostre fotky...
JJ,asi tak nějak.Kompakt je na halu prostě málo..Nebo jedině se stativem,ale bez stativu jsou a budou všechny fotky nic moc..je to prostě halovka a ty podmínky tam byly na focení hrozný.Jedinou výhrou bylo buď zrcadlovka a nebo stativ..a nebo dobrej fotografPernick píše:Ano tenhle komentář se mi fakt líbí, to říká někdo kdo má buď hodně kvalitní foťák a nebo tam vůbec nebyl...V té hale byly příšerné podmínky, např můj kompakt to absolutně nedával a rozhodně jsem nebyl sám, kdo s tím měl problémy...PTiCA píše:no kvalita fotek je zatim hrozna! Doufam ze sem nekdo hodi odkaz na pekne a ostre fotky...
spise ty TH-line asi pujdou na jine auto... a na Škodovce budou pristi rok jine kolcaTROY píše:Hehe takže jsme byly jediný kdo je vidělButcho píše:ty TH-line na té Škodovce byli jen na ten jeden sraz takže už ji tak nikdy neuvidíteale na jaře bude zase něco novího
- myslim tim návštěvníky tuningcupu
.
já to nemyslel z Tuning cup, myslel sem to všeobecněMiraF píše:Butcho:
...nemachruj,sám jsi udělal nabídku na ty TH line,a kupec je,takže to visí jen na prachách!
...jak neumijou dělat?,...žlutej rapid,míšuv Fijon,Karlosův variant - tohle jsou špatně udělaný auta?,...no počkáme si až vyjede Tvoje Fáčko!![]()
ahoj, ty si tam byl tim renaultem fuego ze? krasny autoMiraF píše:Butcho:
...nemachruj,sám jsi udělal nabídku na ty TH line,a kupec je,takže to visí jen na prachách!
...jak neumijou dělat?,...žlutej rapid,míšuv Fijon,Karlosův variant - tohle jsou špatně udělaný auta?,...no počkáme si až vyjede Tvoje Fáčko!![]()