Nebudu s tebou závodit na cestě voe btw: měl jsem tam 4ku a tahal jsem to od těch 60 do 1xx Takže otáčky šly od 1500 až do 4800...nechtělo se mi podřazovat a už vůbec jet pod plným (kvůli káblíkům)...jen jsem chtěl vidět jak budeš reagovat škoda že jsi nejel rovně ...jsme se mohli trochu projet
A jako jestli tu chceš srovnávat 15let starou atmosféru s turbínou v dieslu z roku 00++ tak běž do ------ (řešit si to do jiného topicu Já to tady nemíním číst ) Dík
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
Jurisek16 píše:Nebudu s tebou závodit na cestě voe btw: měl jsem tam 4ku a tahal jsem to od těch 60 do 1xx Takže otáčky šly od 1500 až do 4800...nechtělo se mi podřazovat a už vůbec jet pod plným (kvůli káblíkům)...jen jsem chtěl vidět jak budeš reagovat škoda že jsi nejel rovně ...jsme se mohli trochu projet
A jako jestli tu chceš srovnávat 15let starou atmosféru s turbínou v dieslu z roku 00++ tak běž do ------ (řešit si to do jiného topicu Já to tady nemíním číst ) Dík
šlo o to jen srovnat toto:spotřeba ve stejnou chvíli Juris 15l Luke 5L a jelo to skoro stejně
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
felda dej 3x a jsme na real hodnotach ja 15 juris 45 mimochodem myslis si jurisi ze ja mel jiny kvalt ? Uz tak jsem jel o 3km dal nez jsem mel jen kvuli tobe
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Luke_TDI píše:felda dej 3x a jsme na real hodnotach ja 15 juris 45 mimochodem myslis si jurisi ze ja mel jiny kvalt ? Uz tak jsem jel o 3km dal nez jsem mel jen kvuli tobe
gynga: říkal... říkat mohl tak jasně že 100km nepojedeš pořád pod plným plynem že... ono když to kousek potáhne a pak jede slušněji, tak se ta spotřeba vyrovná
je rozdíl momentální a průměrná spotřeba
na červeném BMW co jsme měli když jsi dal plný kotel a podřazoval si o 3 kvalty tak na sekundu na palubáku skočila hodnota 210l/100km... a okamžitě to klesalo... a průměrná byla 11...
→ motor : V-46 čtyřtaktní, vícepalivový, vznětový, kapalinou chlazený,s plnícím odstředivým dmychadlem, s přímým vstřikováním, o výkonu 566,7 kW (760 HP) při 2000 ot./min.
→ zásoba paliva : 1590 l
→ maximální rychlost : 60 km/h
→ dojezd : 480 km v terénu, 700 km po silnici.
čističe paliv : hrubý - síťový
jemný - TFK - Z
mazací soustava :
obsah : 65 l
obsah olejové nádrže : 27 l
obsah přídavné olejové nádrže : 38 l
čistič oleje : MAF - štěrbinový
MC - 1 - odstředivý
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Spotřeba mi je zatím v mém věku u prdele Až budu starý jak vy...tak si koupím takové dělo co má 150ps+ 300nm+ a spotrebu pod 5L Uzavírám tímto vše co se týče spotřeby a nafťáků atd. a už nikdy na nic neodpovím co se tohohle tématu týče...pač to je tady jak na kolotoči..a furt do kola to jak ocasové rozebíráte ...nechte benziňáky benzínama a nafťáky nafťákama ...nemá cenu to srovnávat...jste jak malé děcka na pískovišti a Felda dělá předáka
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
...ještě tečka na závěr...na ty ujeté cca 3000km od doby co jsem auto koupil...tak je spotřeba 12,4 spokojenost...na to že jezdím jak hajzl...někdy byla spotřeba aktuálně 7,2l/100km a někdy zase 17,4l/100km ...jinak rozjezdy/město kolem 12-14 svižně....nejčastější spotřeba město a meziměsto je okolo 10ti = slušněji (do školy a ze školy karviná-havířov-karviná to jde jak za 8 tak za 15)...tááááák THE END
F.l.a.n.e.l. píše:JO. kuva . juris má pravdu. Jediné auto které celý sraz absolvovalo na volnoběh byla právě VR6, tak držte huby gádžové o spotřebě
radši jsem to nechal běžet aby se to zahřálo pač pak by tady byla debata typu.."to je ocas...dával studenému motoru jak <-> to za chvilku s takovou odjebe a bla bla bla " tak asi tak... ještě něco milánkové ?
Jurisek16 píše:radši jsem to nechal běžet aby se to zahřálo pač pak by tady byla debata typu.."to je ocas...dával studenému motoru jak <-> to za chvilku s takovou odjebe a bla bla bla " tak asi tak... ještě něco milánkové ?
ne že bych bonzoval, ale jediný kdo přesně tohle prohlásil byl blonďák
Luke_TDI píše:a jeste jsi zapomel rict ze jsi nabral plnou jak jsi to koupil a od te doby jsi jeste na benzince nebyl
kluku Luku ty jeden buku...to není nafťák abych jezdil na benzínku jednou za půl roku...já tam jsem častěji jak doma Mno..těch plných bylo už asi tak sedm Ale vůbec se za to nestidím Užít si to musím dokud můžu
Jurisek16 píše:radši jsem to nechal běžet aby se to zahřálo pač pak by tady byla debata typu.."to je ocas...dával studenému motoru jak <-> to za chvilku s takovou odjebe a bla bla bla " tak asi tak... ještě něco milánkové ?
ne že bych bonzoval, ale jediný kdo přesně tohle prohlásil byl blonďák
citace remixe:divejte jak tomu bude davat za studena..juris jel pomalunku a remix aha tak asi nema benal