jsem jela do práceBALI píše:na silnicijela jsi proti mě... trasa Plzeň-Žatec... a nebo máš v plzni kopii

jsem jela do práceBALI píše:na silnicijela jsi proti mě... trasa Plzeň-Žatec... a nebo máš v plzni kopii
taky pekny, ale cekal jsem ze bude lepsi.BALI píše:jj,byl třetí v BMW scene
tak to jo, ja auta nijak detajlne neprochazim, ale ta e30 se mi libila svou cistou upravou + zadne zbytecne plasty. a kdo skoncil prvni?BALI píše:my jsme čekali že bude 3. a s tim jsme tam i jeli... akorát nikdo nechápal že nebyl bond se Z3 první
Cože, Tomáš byl až druhej? Ach jo, no já věděl, proč letos nejezdit TC vůbecBALI píše:my jsme čekali že bude 3. a s tim jsme tam i jeli... akorát nikdo nechápal že nebyl bond se Z3 první
já si taky myslela, že budu bez šance ... ale bylo mi řečeno, že se hodnotí nápaditost ... přijít s něčím co nebylo ... a že ano, že je hodně hezkých expozic, ale že se jich spousta opakuje z dřívějška ..........BALI píše:jsem tu expozici pochopil,ale byly tam lepší![]()
je to kazdyho vec nazoru, me se treba nelibily jiny expozice.... a jak uz bylo receno, jde o to, ze se nektere expozice opakovaly z minulych let, coz se ani porotcum moc nelibilo...BALI píše:podfuko určitě ne...ale třeba ten passat co stál vedle nás měl expozici o hodně hezčí a nápaditější... to samý Koblížek s golfem...
Takeshi:co ten podpis?