budoucnost...Luke_TDI píše:picovina !

Moderátor: Dave0401
budoucnost...Luke_TDI píše:picovina !
pííííčovinaF.l.a.n.e.l. píše:Kufa omlouvám se jaris za vše co jsem kdy řekl, netušil jsem že to tak jede
http://www.youtube.com/watch?v=lodLV2yg ... re=related
Aladin píše:budoucnost...Luke_TDI píše:picovina !
ty vole ty valíš, ses dal do sebe coDan píše:doplním
amortyzator skrętu = tlumič řízení
przedni hamulec w stalowym oplocie = panceřové hadičky si myslím
wyregulowane zawory = seřízené ventily
Jaká cena ? ...ale já bych když už tak 205/4x R16noreking píše:mel bych mozna na prodej 2kusy 215/40/16 Toyo Proxes ... vzrorek min. 6mm .. potrebuju 205tky dozadu
kufa 6 mm je na mě zbytečný luxus, stačily by mi 4mmJurisek16 píše:Jaká cena ? ...ale já bych když už tak 205/4x R16noreking píše:mel bych mozna na prodej 2kusy 215/40/16 Toyo Proxes ... vzrorek min. 6mm .. potrebuju 205tky dozadu
to mam z toho vecneho prolezani allegra....Stasio píše:ty vole ty valíš, ses dal do sebe coDan píše:doplním
wyregulowane zawory = seřízené ventily![]()
Jestli se hodně nudíš tak bys s tím měl něco začít dělatDan píše:to mam z toho vecneho prolezani allegra....Stasio píše:ty vole ty valíš, ses dal do sebe coDan píše:doplním
wyregulowane zawory = seřízené ventily![]()
nove stoji 2000kc/ks dam je za polovic ...F.l.a.n.e.l. píše:kufa 6 mm je na mě zbytečný luxus, stačily by mi 4mmJurisek16 píše:Jaká cena ? ...ale já bych když už tak 205/4x R16noreking píše:mel bych mozna na prodej 2kusy 215/40/16 Toyo Proxes ... vzrorek min. 6mm .. potrebuju 205tky dozaduale juris má pravdu...
Jaká je cena?