SPORT... soboty fotbálek DL-škola 18:00
Moderátor: Dave0401
Re: SPORT, bembajz, jogging, atd
no rikali v radiu, ze je ta zloutenka hlavne v praze a na morave, a ze prej priznaky jak chripka a trvani 6-7tydnu ..to me jebne jestli mam nejake takove svinstvo
snad to je jen obycejne nachlazeni 

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
zas takova zima včera nebyla...dalo se to...měl jsem svetr a na tom mikinu s kapuci,dlouhe teplaky,sluchatka v ušach,nějake tenisky a běžel jsem....včera mi bylo faině,jak jsem akorat viděl někoho koho znam sem šel normalně,ale jinak pohoda,a rano se probudim a nos červeny,v krku mě bolelo.za chvilu zajdu do fitka na biceps a triceps,napustim vanu,poležim abych se ohřal,vemu paralen a jdu spat,a běhat nebudu pěkně dlouho
Peugeot 407 sw , 2,2HDi Biturbo , FAP , 125kw , 370Nm
ja spis jen tak vtipkuji, neverim tomu ze bych mel zloutenku, to by byl fakt pech
nakazil sem se od zeny, ta kaslala, smrkala a trapila se cely minuly tyden .. 

..:: MB C-Klasse ::..
tak nikdy newiš,ja ve škole na hajzly nechodim,nestravuju se tam,v patek jak sem byl v tequile sem si dal pivko,no jak sem viděl tu sklinku....bylo to moje posledni pivo a radši sme jeli do tesca kupit vodku z džusem a pili to tam,nebo jak sem tam viděl ty hajzly....lepší jit ven!hladovy jsem byl,ale hambače tež sem si nedal....co kdyby,možna mam moc strach,ale lepší strach než pak držet diety,chodit na kontorly atd. v Karvine to je na Sštas a v orlove to měli dvě holky na gymplu
Peugeot 407 sw , 2,2HDi Biturbo , FAP , 125kw , 370Nm
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
njn žlutenka je problem
, hlavně si banda nemyje ruce to je to, navic v hospodach myjou pivni sklenice v porad stejné vodě dokola a dokola, ja jsem ted pred mesicem řešiš spešl tablety na bakterie do spull-boye, je to kurva drahe ale furt lepsi nez by mel jeden kokot nakazit ostatni, to bych tu pak sedel sam 

asi ten pátek to tak vypadá
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Ale takovou dlouho trasu už neběžííím!barry píše:asi ten pátek to tak vypadá

..::užrané quattro::..
to dostane nápor a za měsíc už ti to ani nepřijde
a v zime to bude paráda ve sněhu
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
pujdeme za mislivnu na to nove umele hřište..přelezem plot a behaš kolečkabarry píše:to dostane nápor a za měsíc už ti to ani nepřijde

..::užrané quattro::..
- F.l.a.n.e.l.
zabarakem voe 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

ne dokola je napičukdyž běžíš někam do pryč tak tě to donutí běžet i zpátky ne že uběhneš tři kola a řekneš : "Dnes už to jebu a jdu domů."
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Viki jsi schopný udělat poloviční cenu na permanentku na Badminton?Viking píše:V případě zájmu o nějaký sport na STARSU jsem ochoten zařídit poloviční ceny...info na telefonuTýka se to squash, badmintonu, tenisu.
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
zítra volačka aspoň do SZ napiš jestli ano
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
ani to pravé sportovce neodradí 

Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto