Máte někdo zkušenosti ze Suzuki Swift?

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

Odpovědět
Jurry
Kontaktovat uživatele:

Máte někdo zkušenosti ze Suzuki Swift?

Příspěvek od Jurry »

http://www.eurocar.cz/index.php?_=detail&id=05-1977

Známej by si chtěl koupit Suzuki Swift. Nemáte někdo toto auto nebo aspoň někdo ve Vašim okolí? Zajímala by mě spotřeba, poruchovost, dostupnost náhradních dílu a další postřehy k tomuto autí. Chtěl by motor 1.0 kvůli malýmu povinnýmu ručení. Chce to jako přibližovadlo do práce (denně asi 20km). Jakej na něj máte názor? :roll: Díky předem
www.decent-tuning-bys.wz.cz
Citroën Saxo 1,5D, 42kW(58ps) 5D :)

xenony HID H4 8000K, Rádio Panasonic CQ-C7305N,Powerbass BK5, Impulse WU-4600, sub MacAudio 150W RMS, Alessio SanRemo

union

Příspěvek od union »

Je to jako každé jiné auto když jede tak jede, jak se začne "srát" tak se sere já ho tedy mám a vždycky sem si poradil, zpočátku se zdají díly drahé a nedostpné ale to se časem změnilo, přibíváním kontaktů dostupnost je dobrá, mám 1,3 GS žere mi kolem 6, díly - cena si myslím že tak normál.

Hans231
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hans231 »

Pokud ti nevadi ze je to takova plechovka od sardinek tak je to dobra volba. Pozor na korozi, motoricky byvaji OK.
BMW 535i

FilipGTti
Kontaktovat uživatele:

Re: Máte někdo zkušenosti ze Suzuki Swift?

Příspěvek od FilipGTti »

jj muzu potrvdit koroze byva nejvetsi problem motorycky ok horsi napravy pri hodne KM a spotreba kolem 5 litru
DRS Daihatsu Racing Service

Daihatsu Charade 1.0 GTti car racing E85 cca 140HP on the XXR 8Jx15 wheels
Daihatsu Applause 1.6 daily 105HP
Benelli Tornado tre 1130 3 cilinder 163HP / 128Nm

Odpovědět

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“