Honda Prelude-úprava zadních světel!!
Honda Prelude-úprava zadních světel!!
Ahoj, mám hondu prelude ten starší typ a chtěla bych místo těch ošklivejch zadních vysokejch světel dát ty úzký světla z novější prelude! Jsem si vědoma toho že klempíř bude stát prachy a lak taky
Ale jde mi o to jestli s tím máte někdo zkušenosti,popřípadě kolik by taková úprava stála nebo někoho doporučit...Nějakej hodně zručnej klempíra co si za to neřekne pálku!! Děkuju za odpovědi (prosím bez OTček,pouze k tématu)

Re: Honda Prelude-úprava zadních světel!!
zalezi asi odkud jsi.... tezko doporucovat klempire 300 km od tebe...
1991 VW Golf GTI
Re: Honda Prelude-úprava zadních světel!!
Jsem z prahy....Tak jestli víš o někom tak by to bylo super! Kdyby to bylo za dobrou cenu tak by asi bylo jedno odkud klempíra je,jelikož by se vyplatilo dát třeba litr za benál....Spiral píše:zalezi asi odkud jsi.... tezko doporucovat klempire 300 km od tebe...
Pokud si zu Prahy tak zkus firmu TUNING MODŘANY (nechaji si to zaplatit, ale prace bude odvedena na 200%) s nebo zkus napsat frajerovi nickem Voyager, Lukas je sice lakyrnik, ale praci s karosarinou ma podle me dobrou a bude za levno a bydli na Libusi.
Jo a kdyz si uz na TF, tak tady je normalni, kdyz je holka nova, tak, ze ukaze cecki ci pipku dost
Tak se nelekej nebo nestyd a neco nahod.
Btw. ten Prelud, ktereho vlastnis je rv. tak 97 ci 98 s tema svetlama jako pismeno "D" vid? Btw. delaji tuningove firmy i treba crystalove, ktere jsou supr a nezavani to tuzingem, tak to jeste zvas, urcite by ti to vyslo levneji, min prace a auto by nemelo tendenci casem na tech mistech praskat ci reznout
Jo a kdyz si uz na TF, tak tady je normalni, kdyz je holka nova, tak, ze ukaze cecki ci pipku dost

Btw. ten Prelud, ktereho vlastnis je rv. tak 97 ci 98 s tema svetlama jako pismeno "D" vid? Btw. delaji tuningove firmy i treba crystalove, ktere jsou supr a nezavani to tuzingem, tak to jeste zvas, urcite by ti to vyslo levneji, min prace a auto by nemelo tendenci casem na tech mistech praskat ci reznout

http://www.facebook.com/djdoemixx
DOEMIXXX píše:Pokud si zu Prahy tak zkus firmu TUNING MODŘANY (nechaji si to zaplatit, ale prace bude odvedena na 200%) s nebo zkus napsat frajerovi nickem Voyager, Lukas je sice lakyrnik, ale praci s karosarinou ma podle me dobrou a bude za levno a bydli na Libusi.
Jo a kdyz si uz na TF, tak tady je normalni, kdyz je holka nova, tak, ze ukaze cecki ci pipku dostTak se nelekej nebo nestyd a neco nahod.

1991 VW Golf GTI