Diky za prani
Hlavne stesti pri zkouskach v AJ

Moderátor: Dave0401
jo, prodavam sve komplet kola, viz bazar. Ale nikdo je nekoupi dohromady, tak to jde zvlast. Predstavu mam 4t Kč za pneu = 195/45/16. Vzorek 8mm, fakt jak nove.F.l.a.n.e.l. píše:za kolik? hanuš... kolikkolik
kolik?
remix píše:Nutně sháním středící kroužky z 57,1mm (koncern) na 66,5mm (mercedes) nevíte kde by se to dalo sehnat ? klidně nové, potřebuji to do pátku, takže autoburza e e
na burze je nesezenesremix píše:tak snad je jasne ze chci vetsi diru vystredit na mensi nime se to zda byt napsane normalne
Jak rikam, bylo to snad poprve, kdy jsem vzal fotak do ruky. Ma spoustu fičur, ke kterym musim prostudovat manual neb mi nic nerikaji a urcite neni idealni fotit vsechno na automat. Ostatne vsechny fotky vyse na automat focene jsou. Myslim, ze kdyz si pohraju s clonou, manualnim ostrenim, vyvazenim bile, vysledek bude jeste lepsi. Takze nekoukej na to, jak spatne jsem pres hledacek koukal ja, ale spis na to, co fotak zvladl na automaticky rezim.Aladin píše:Sly: jsou fotky, které se mi nelíbí, ale máš tam i fotky, které mě zaujaly!
já jedu s mladou na severJosh píše:Synci co delate na Silvestra?? Nam se letos snad poprve podarilo po haluzi sehnat chatu v Jesenikach a mesic pred tam mame generalku (kamosi slavi narozky), tak jsem zvedavy.
Jedete taky nekam?? nebo budete nach Hause?
Silvesrt mozna straveny v PortugalskuJosh píše:Synci co delate na Silvestra?? Nam se letos snad poprve podarilo po haluzi sehnat chatu v Jesenikach a mesic pred tam mame generalku (kamosi slavi narozky), tak jsem zvedavy.
U me zatim nic konkretniho. Vzal jsem si pred Silvestrem volno, na svatky budu doma, takze se uvidi. Jestli se neco vyvrbi doma, rad se zucastnim.Stasio píše:Silvesrt mozna straveny v PortugalskuJosh píše:Synci co delate na Silvestra?? Nam se letos snad poprve podarilo po haluzi sehnat chatu v Jesenikach a mesic pred tam mame generalku (kamosi slavi narozky), tak jsem zvedavy.