právě se mi zdá, že to tu pičujete všichni na to co není golf nebo passatmodry.neon píše:tak jak to ctu tak on picuje na vsechno krome VW

Moderátor: Dave0401
právě se mi zdá, že to tu pičujete všichni na to co není golf nebo passatmodry.neon píše:tak jak to ctu tak on picuje na vsechno krome VW
picu .. je hodne dobrych znacek ... navic felda je na dovolene tak muzez psat cokoliv bez kritiky asi tydenremix píše:právě se mi zdá, že to tu pičujete všichni na to co není golf nebo passatmodry.neon píše:tak jak to ctu tak on picuje na vsechno krome VW
ale VW najlepšinoreking píše:picu .. je hodne dobrych znacek ... navic felda je na dovolene tak muzez psat cokoliv bez kritiky asi tydenremix píše:právě se mi zdá, že to tu pičujete všichni na to co není golf nebo passatmodry.neon píše:tak jak to ctu tak on picuje na vsechno krome VW
co v oplu bawo motor?:Dremix píše:jj již zmiňovaný BMW motor 2.5 V6
ahaaaCelica2.0GTI píše:oply maj v omegach motory z bmv jak 2,5benal tak nafta a MV6 ma taky motor z blava
noreking píše: picu .. je hodne dobrych znacek ... navic felda je na dovolene tak muzez psat cokoliv bez kritiky asi tyden
jsme nevěděli. My na ukrajině jedině LADA nebo VAZgynga píše:ahaaaCelica2.0GTI píše:oply maj v omegach motory z bmv jak 2,5benal tak nafta a MV6 ma taky motor z blava