Ale teď mám pár dotazů, jak se starat o dieselový motor? respektivně co vše měnit atd?
No auto bylo dovezené z rakouska a tady to měl starší pár auto je zachopvalé a motor fičí dobře q)Eskláda píše:je zapotřebí se zrovna u tohodle auta snažit o pravidelnou výměnu oleje a hlavně filtru jak na naftu tak vzduch..
za studena auto nervat hned do plna..
jinak bych řekl že skoro bez udržbový... já jsem spoky ale já mam TDCI takže i rozhoduje dobra nafta...
Už mě to taky napadlo ale whm jak to rádio mám vyndat?Eskláda píše:tak mrkni dozadu za radio jestli je to zapojene.. jeden konektor je napajení ,druhej repro a retí pravě na ten ovladač.. jinak veškere info a rady se dozvíš u nas v klubu http://www.ford-focus.cz
Tak se povedloEskláda píše:stačí čtyři ůzké šroubovačky které daš do tech čtyř dir.. ucítíš jak to trosku pne.. pak jen zatlač levou i pravou stranu k sobe a povyskočí..
No některé auto nemusí mít výměnu oleje zejména ty které mají náplň 4 litry a žere 0,2-0,3l na 100km tam už se jen dolíváBreakthru píše:to snad platí pro všechna autaEskláda píše:je zapotřebí se zrovna u tohodle auta snažit o pravidelnou výměnu oleje a hlavně filtru jak na naftu tak vzduch..
.
vím ale ford extraBreakthru píše:to snad platí pro všechna autaEskláda píše:je zapotřebí se zrovna u tohodle auta snažit o pravidelnou výměnu oleje a hlavně filtru jak na naftu tak vzduch..
.
No zatím jen spokojenostTakeshi píše:poprvé,tak snad ne naposled
Netrefil jsi seShelby píše:"FORDEM TAM...... VLAKEM ZPÁTKY"
nema to honit za studena. Jeste jsem nezazil ze by jen tak praskli 3 pisty at to je ford, fiat, audi, mazda, ci cokoli jineho