mě v qipu nešlo za boha nastavit aby se mi zpráva odesílala pouze jedním stisknutím entru...ikdyž sem to měl v menu v okně na odesílání zpráv a v nastavení zaškrtlý tak sem ho vždycky musel mačkat 2x a to mě prostě sralo tu mirandu ale zkusim
MEDwjet píše:mě v qipu nešlo za boha nastavit aby se mi zpráva odesílala pouze jedním stisknutím entru...ikdyž sem to měl v menu v okně na odesílání zpráv a v nastavení zaškrtlý tak sem ho vždycky musel mačkat 2x a to mě prostě sralo tu mirandu ale zkusim
to se mi nějako na kvipu podařilo nastavit, ale už mi nešlo pak řádkování
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
MEDwjet píše:mě v qipu nešlo za boha nastavit aby se mi zpráva odesílala pouze jedním stisknutím entru...ikdyž sem to měl v menu v okně na odesílání zpráv a v nastavení zaškrtlý tak sem ho vždycky musel mačkat 2x a to mě prostě sralo tu mirandu ale zkusim
malinká ikonka, stačí zatlačit a uf to funguje pane medvjeto
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička
A také něco většího německého.
jetokaj
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
kujon: sem to už kdysi zkoušel s qipem dvakrát a fakt mi to jedním entrem nikdy nešlo...mám nějakej kájskej komp asi..ale že ste mi poradil to luxusní parkování v brně tak to zítra zkusim eště do třetice
MEDwjet píše:kujon: sem to už kdysi zkoušel s qipem dvakrát a fakt mi to jedním entrem nikdy nešlo...mám nějakej kájskej komp asi..ale že ste mi poradil to luxusní parkování v brně tak to zítra zkusim eště do třetice
dkujem Musim tam čas od času zajít a vočíhnout černý kiviky
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička
A také něco většího německého.
jetokaj
tady je vidět pavlíkova priorita podle záložek, TF na prvním místě, škola někde v prdeli:D
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd