dotz a ani jinou tunerksou těžkou mrdku bych si na mazdu nikdy nedalRudi píše:nemáš na tý mazdě náhodou kola dotz hanzo?
Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut.
ITB Power
kujon píše:žel bohu vole s sebou v autě nevozim příruční křišťálovou kouliEiffel píše:ty pako a to jsi nemohl zavolat? Jsme v KH![]()
![]()
Ale v KH sem se stavoval taky, jednak koupit mámě dárek a druhak sčíhnout intr kde sem trávil 4 roky života
tak příště - za tejden či za 14dní tam pojedu zase, už peugeotkem s new kolama, tak se můžem dohodnot a scknout
hele kdyzby se poradal nejaky vetsi srazik 106tek tak dej urcite vedet... prijel bych se podivat
1991 VW Golf GTI
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
No to je těžký hochu, lidi slibovali a slibovali, mno a jak to dopadlo sem už psal výše. Mělo bejt cca 7-9aut z peugeot klubu + 2 kluci se saxama....Spiral píše:kujon píše:žel bohu vole s sebou v autě nevozim příruční křišťálovou kouliEiffel píše:ty pako a to jsi nemohl zavolat? Jsme v KH![]()
![]()
Ale v KH sem se stavoval taky, jednak koupit mámě dárek a druhak sčíhnout intr kde sem trávil 4 roky života
tak příště - za tejden či za 14dní tam pojedu zase, už peugeotkem s new kolama, tak se můžem dohodnot a scknout
hele kdyzby se poradal nejaky vetsi srazik 106tek tak dej urcite vedet... prijel bych se podivat
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.
si budu muset taky nekde registrovat do pegi klubukujon píše:No to je těžký hochu, lidi slibovali a slibovali, mno a jak to dopadlo sem už psal výše. Mělo bejt cca 7-9aut z peugeot klubu + 2 kluci se saxama....Spiral píše:kujon píše: žel bohu vole s sebou v autě nevozim příruční křišťálovou kouli![]()
![]()
1991 VW Golf GTI
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
jo no ... proc to delat jednodusse kdyz to jde i slozite
1991 VW Golf GTI
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
31,6cm coz je hovno na 1580kg, ale spis je to deskama se mazaly po celym kotouci... Jebat.Takeshi píše:a kotouče z cédéčkaZemi píše:Neni moje... Zatim nebrzdi (desticky z modeliny) a nezataci (BF Goodrich G-profiler ci co to je) - snad nejhorsi gumy.Nicmene porad lepsi nez cumakovat.
![]()
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
heski skaut 
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Teď jsem na to koukal u intru. Je fakt že je to vysoko, ale spíš mně dostalo jak lezou ven.
BTW: Já myslel že to chceš prodat a že do toho nebudeš cpát prachy?
BTW: Já myslel že to chceš prodat a že do toho nebudeš cpát prachy?
in loving memory of http://moje.auto.cz/Pustil/oplis.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mazda 323 BG GT - weekend car
Mazda RX-7 FC - new project
Mazda 323 BG GT - weekend car
Mazda RX-7 FC - new project
vysoko je to naprosto stejně jako na těch 16" 
jj lezou ven pěkně protože je to 8,5 palce široký a ET je 30
ale jakmile se to sníží, tak to bude mrdový
prodám buď na jaře a nebo nechám rok, ještě uvidím. Ale i kdybych to prodal na jaře, tak to neznamená, že budu jezdit s ofroudem a na mrňavejch kolech s megalomanskou gumou
jj lezou ven pěkně protože je to 8,5 palce široký a ET je 30
ale jakmile se to sníží, tak to bude mrdový
prodám buď na jaře a nebo nechám rok, ještě uvidím. Ale i kdybych to prodal na jaře, tak to neznamená, že budu jezdit s ofroudem a na mrňavejch kolech s megalomanskou gumou
- kubajzsemily
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem přitahnul wintercar............dokonce i s bodkitem........... ten přední blazinec jsem už ušlapnul a vzadu to přide utrhnout zejtra
.......uřiznou se přední pružiny o dva závity, dozadu LR vanu, trochu se porozšíří a bude libovka 
- Přílohy
-
- DSC00192.JPG (39.78 KiB) Zobrazeno 1734 x
-
- DSC00191.JPG (43.28 KiB) Zobrazeno 1734 x
Seat Leon Top Sport
Škoda 120- ukrutnej nářez http://www.stream.cz/video/162708-skoda-120
- http://www.stream.cz/video/11/212473-skoda-zahodit
Jawa 21 Sport- 60ccm, sportovní ojnice, snižená hlava a dalších pár výkonostních vychytávek
Škoda 120- ukrutnej nářez http://www.stream.cz/video/162708-skoda-120
- http://www.stream.cz/video/11/212473-skoda-zahodit
Jawa 21 Sport- 60ccm, sportovní ojnice, snižená hlava a dalších pár výkonostních vychytávek
Svoby ja kdyz uvidel ten hadr na tom blatniku, tak jsem si myslel, ze je to totalka borena, ale nastesti ne....Btw. das to jeste dohromady
? Jo a kdyz mas lestenku dost, tak si kup novej filc pod kapotu (ten cernej srac na odstineni teploty a hluku pod kapotou)vypada jakoby sis s nim utiral prdel

http://www.facebook.com/djdoemixx
-
provocation
- Kontaktovat uživatele:
-
provocation
- Kontaktovat uživatele:
-
provocation
- Kontaktovat uživatele:
ja cist umim, ale diky
nicmene je to vysoky a ty kola tomu slusi min nez by mohly kdyby se plazila po zemi 
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ne on psal o HP štelováku a ne o novejch tlumičích tak si čti nahlas ať víš co píšeDOEMIXXX píše:vzdyt pise, ze je linej dat tam nove tlumice....mona cti si doma nahlas at se to naucisprovocation píše:Bobika kola gooood, ale je to vysokyyyyy!
Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi 
to si me nemusel provarit ty udeckuTommy1978 píše:Ne on psal o HP štelováku a ne o novejch tlumičích tak si čti nahlas ať víš co píšeDOEMIXXX píše:vzdyt pise, ze je linej dat tam nove tlumice....mona cti si doma nahlas at se to naucisprovocation píše:Bobika kola gooood, ale je to vysokyyyyy!![]()
http://www.facebook.com/djdoemixx
DOEMIXXX píše:Svoby ja kdyz uvidel ten hadr na tom blatniku, tak jsem si myslel, ze je to totalka borena, ale nastesti ne....Btw. das to jeste dohromady? Jo a kdyz mas lestenku dost, tak si kup novej filc pod kapotu (ten cernej srac na odstineni teploty a hluku pod kapotou)vypada jakoby sis s nim utiral prdel
![]()
![]()
Leštěnka
-
provocation
- Kontaktovat uživatele: