Ice-T píše:Chceš mi povedať že výstup na zosilovač je vysoko-úrovňový ? Ja som počul že nie, lebo zosík potom násobí už zosilený zvuk a ten je potom na hovno. Ďalej sa mi stalo že Flash bol pomalí a nestíhal prenášat do rádia pesničky lebo mali okolo 6-10 MB. A to s tym woofrom čo chcel brat, on dobre vie ako čo zapájať, ale chcel si dať poradiť od skúsených ako aby mu to lepšie hralo. No keď sa tu objavia taký ako ty CharlieCh ktorý sa ozvu len keď chcú niekoho doje**ť že sa snaží pomôcť tiež nemusím. Ak mi povedia admini alebo niekto z vedenia že mám prestať tak OK, ale to že mi tu začneš ty kecať je mi u predele. Keď si taký namakaný nabudúce prispej normálnou radou a nie pindaním do niekoho.
O vysokoúrovňovém výstupu na zesilovač nebyla řeč, pouze o vysokoúrovňových vstupech na zesilovači, které všeobecně existují vedle nízkoúrovňových. Což je záchrana pro ty, kteří nízkoúrovňový výstup na rádiu nemají a musí využít výstupy na repro.
To, jestli je fleška pomalá nebo ne nerozhodnu, ale vzdy z ní polezou pouze data.
Rozhodně tě nebylo úmyslem dojebat, ale pouze ti říct, že mluviti/psáti je sice stříbro, ale mlčeti je zlato. Takže než vykládat ptákoviny, tak je možná moudřejší mlčet a aspoň bys nemusel odpovídat na můj určitě ponižující výstup.
Apropo, možná by bylo dobré uvést aspoň odkaz, kde jsem ještě koho dojebal, jinak - opět bych raději mlčel, než plivat do tmy.