To mně policajti jediný co řekli bylo:,,pane řidiči! Máte ty kola zapsaná v TP? A máte na ty zadní světla homologaci?"kubi píše:jj to je ten stajlinka co mě nejvíc pobavilo bylo, když mě kadetta pochválil policajt co vyšetřoval to kradený rádio, prý že moc krásný stav na dvacetileté auto, hehe to netušil tu rezavou kapotu z GSi, kufr po dědovi a bambusové lyžařské hůlky co čekaj ve sklepě až splaším zahrádku
No když jsem mu řek že to rádio bylo Blaupunkt a za 1700 fungl 4x45w atd. tak řek že ho koupí manželce asi, dobrej poliš docela... Kéžby takových bylo víc... ale kamaráda v upravené stovce škoduli taky honili po Opavě někdy po půlnoci pže se chtěli podívat na auto a von myslel že mu chtějí dát flastraPustil píše:To mně policajti jediný co řekli bylo:,,pane řidiči! Máte ty kola zapsaná v TP? A máte na ty zadní světla homologaci?"kubi píše:jj to je ten stajlinka co mě nejvíc pobavilo bylo, když mě kadetta pochválil policajt co vyšetřoval to kradený rádio, prý že moc krásný stav na dvacetileté auto, hehe to netušil tu rezavou kapotu z GSi, kufr po dědovi a bambusové lyžařské hůlky co čekaj ve sklepě až splaším zahrádku
kubi píše:No když jsem mu řek že to rádio bylo Blaupunkt a za 1700 fungl 4x45w atd. tak řek že ho koupí manželce asi, dobrej poliš docela... Kéžby takových bylo víc... ale kamaráda v upravené stovce škoduli taky honili po Opavě někdy po půlnoci pže se chtěli podívat na auto a von myslel že mu chtějí dát flastraPustil píše:To mně policajti jediný co řekli bylo:,,pane řidiči! Máte ty kola zapsaná v TP? A máte na ty zadní světla homologaci?"kubi píše:jj to je ten stajlinka co mě nejvíc pobavilo bylo, když mě kadetta pochválil policajt co vyšetřoval to kradený rádio, prý že moc krásný stav na dvacetileté auto, hehe to netušil tu rezavou kapotu z GSi, kufr po dědovi a bambusové lyžařské hůlky co čekaj ve sklepě až splaším zahrádku
No tak já jsem hlavně zvědavej co mi na pana Vmaxxe řeknou na STK v zimě.kubi píše:jo tady jsou zajímaví policajti no, jeden sedí v místnosti vedleno ale mě zatím bohudík nestavěli, a snad ani dlouho nebudou....
No to snad ne, radši sebou vezmu ale někoho kdo tam má známý.kubi píše:ee za celé dva roky nestavělitak pravda já lítám spíš po městě a nebo po okreskách a ooni číhají nejčastějc směr Ostrava
a na STK co jsem slyšel tak v poho, pokud prej tlumiče nemáš vyteklé nebo jinak v pr... tak není strachu třeba... ale zase tam může být kretén co včera neměl erekci že jo
Chtel jsem napsat to co Ivan, dal bych pryc ty samolepky, jinak nadhenry kadett opravdu joIvan píše:Kadett je pěknej, jen bych odlepil ty samolepky ze zadního okna - tuto módu vánočních stromečků nepochopím.