felda píše:Hoši je to všude stejné kdyby jste měli někdo práci ředitele popřípadě vedoucího tak dejte vědět jsem taky volný
pokud se mi chce tak jsem docela pracovitý a šikovný
to že děláš vedoucího nabo ředitele ještě neznamená že za to dostaneš bůh ví jak zaplaceno !
AUTODÍLY SIEN Bohumín skype: autodily_sien_bohumin
775233340, 773334818
felda píše:Hoši je to všude stejné kdyby jste měli někdo práci ředitele popřípadě vedoucího tak dejte vědět jsem taky volný
to že děláš vedoucího nabo ředitele ještě neznamená že za to dostaneš bůh ví jak zaplaceno !
no zaleží kde že?
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
milopet píše:volné místo pro řidiče sk. "C"
u soukr. firmy ,která jezdí jenom pro Strabag a šéf je zároveň dispečerem na Strabagu v Orlové
auto je Tatra 815-2
dej mi pls do sz více info,kolega něco shání jako řidič
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jojo to je pravda, protoze sem povysil na sefa dokumentace, mam pod sebou tri lidi, roboty do cypa a plat porad stejny .. to muzu jebat
Nevite nekdo o miste pro ridice skupiny B nejlepe nejaky rozvoz mensi dodavkou nebo ruzne drobnejsi zasobovani? Muze byt i osobak. Na hlavni pracovni pomer. Neshanim ja takze zadne narazky dekuji
Kdyztak ICQ,SZ atd
Škoda Favorit 135L / VW Golf III Joker / VW Passat 3C
nasel by se nejakej volnej strojnik s praxi na traktobagr JCB ostrava ??? odpovedi kdyztak SZ
DRS Daihatsu Racing Service
Daihatsu Charade 1.0 GTti car racing E85 cca 140HP on the XXR 8Jx15 wheels Daihatsu Applause 1.6 daily 105HP Benelli Tornado tre 1130 3 cilinder 163HP / 128Nm
Shanim brigadu jako ridic,nebo cokoliv jineho,ale nejlepe jako ridic .Mam ridicak sk.C , profesak , praxe - 2 mesice kazdoddeniho jezdeni (avia valnik,Mitsubishi atd..) Nejlip Cesky tesin,trinec karvina.
kontakt na me bud mail a nebo icq viz nize a telefon 721 752 695
urychlene shanim dva spolehlive lidi na nocni smeny od 18-6hod.
jde o hlidani pracovnich stroju.
klidne i duchodce nebo student....
50kc/hod + 6kc/hod priplatek za nocni...
Felda (17:08:25 31/07/2008)
ja si kupuji lpg khamo to je hudba budoucnosti
Dan píše:urychlene shanim dva spolehlive lidi na nocni smeny od 18-6hod.
jde o hlidani pracovnich stroju.
klidne i duchodce nebo student....
50kc/hod + 6kc/hod priplatek za nocni...
remix nezkousne asi že by měl někdo mladší větší plat jak on
toho se nebojim, ja mam za den vic jak gynga dostane za mesic vod maamy kapesne teda pokud ma gynga hodne zakazek, tak verim tomu ze ma dost na jeho vek