tady sem narychlo zkusil nějaký to hdr to je teď prej in

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
je to voe workshophondzik323f píše:2 Krulis: ta první vypadá jak focená někdy okolo roku 80 na diák pro umělý světlo, jinak to vypadá jak fotky z nějakýho workshopu od idifu, viděl jsem od tebe lepší...
díky, ale tak nějak jsem DOCELA spojkojenej se všema. jsem spíš na sportovní fotky než na nějaký tematickýPanda píše:jo ta poslední se povedla pane trabant
pamatuju když jsi sem házel začátky a jako podle mojeho amatérskýho voka velkej pokrok, fakt dobrý...Fáboš píše:díky, ale tak nějak jsem DOCELA spojkojenej se všema. jsem spíš na sportovní fotky než na nějaký tematickýPanda píše:jo ta poslední se povedla pane trabant
díky, potěší to.creater píše:pamatuju když jsi sem házel začátky a jako podle mojeho amatérskýho voka velkej pokrok, fakt dobrý...Fáboš píše:díky, ale tak nějak jsem DOCELA spojkojenej se všema. jsem spíš na sportovní fotky než na nějaký tematickýPanda píše:jo ta poslední se povedla pane trabant
toho šumu škoda, ale jinak solidní fotkahondzik323f píše:o doteku oka s hranou fotky vim, jedna z testovacíh fotek objektivu...
http://img185.imageshack.us/img185/8552/denikn3.jpg
ISO nejvíc co to šlo (focený v noci na strahově) takže šumí...
50mm 1,8 canon, nakonec snad bude 1,4 USM, na 1,2 USM L fakt nemamFáboš píše:PS: co jsi testoval za sklo???
vezmeš třeba 6 fotek s různou expozicí (jedna na světla, druhá na stíny, třetí na ostrý světla atd) a sloučíš je, tzn že v každém místě fotky je optimální expozice...Svoby píše:jak se to HaDR dělá?
hondzik323f píše:50mm 1,8 canon, nakonec snad bude 1,4 USM, na 1,2 USM L fakt nemamFáboš píše:PS: co jsi testoval za sklo???
vezmeš třeba 6 fotek s různou expozicí (jedna na světla, druhá na stíny, třetí na ostrý světla atd) a sloučíš je, tzn že v každém místě fotky je optimální expozice...Svoby píše:jak se to HaDR dělá?