Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aktuální fota vašich aut.
kolik vás v tom jezdí když ujíždíte fízlicii? 12?
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
12 v přední řaděFazeey píše:kolik vás v tom jezdí když ujíždíte fízlicii? 12?

|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
- qwer
- Kontaktovat uživatele:
Fazeey píše:kolik vás v tom jezdí když ujíždíte fízlicii? 12?

ale co se dá tady čekat

Passat B5.5 TDI 96kw
ty voe Ludo, dyt to auto je sirsi nez delsiOndras píše:12 v přední řaděFazeey píše:kolik vás v tom jezdí když ujíždíte fízlicii? 12?

tj TDy kÁmOAlesShi píše:ty voe Ludo, dyt to auto je sirsi nez delsiOndras píše:12 v přední řaděFazeey píše:kolik vás v tom jezdí když ujíždíte fízlicii? 12?
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
tak to je první co mě napadne když vidim tvuj nick, ty tvoje bludy z minulostiqwer píše:Fazeey píše:kolik vás v tom jezdí když ujíždíte fízlicii? 12?![]()
tak nevím jestli to už neni trapný..
ale co se dá tady čekat![]()

V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
- qwer
- Kontaktovat uživatele:
chápuFazeey píše:tak to je první co mě napadne když vidim tvuj nick, ty tvoje bludy z minulostiqwer píše:Fazeey píše:kolik vás v tom jezdí když ujíždíte fízlicii? 12?![]()
tak nevím jestli to už neni trapný..
ale co se dá tady čekat![]()

Passat B5.5 TDI 96kw
Spotřeba a ani to že to nejede mi tolik nevadí. Much to pár mělo, ale ty už jsou pryč. Ale já si poslední dobou už připadám trapně když z toho lezuMirek999 píše:To verim.Jenom same hrabani v aute a jeste to ani nejede.Hlavne pomer spotreba/vykon je hodne tragickyRitchma píše:Jo jo nastal čas změny. Fáčko už mě omrzelo.....Mirek999 píše:Tak uz nastal ten osudny okamzik a jde do svetaTak snad poridis dobre.

Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo,to je pravda,ze to neni auto,na to,aby se clovek mohl nekde ukazat.Je to priblizovadlo z bodu A do bodu B.Zato ja jsem hrdej na to,kdyz lezu ze svehoRitchma píše:Spotřeba a ani to že to nejede mi tolik nevadí. Much to pár mělo, ale ty už jsou pryč. Ale já si poslední dobou už připadám trapně když z toho lezuMirek999 píše:To verim.Jenom same hrabani v aute a jeste to ani nejede.Hlavne pomer spotreba/vykon je hodne tragickyRitchma píše: Jo jo nastal čas změny. Fáčko už mě omrzelo.....Tak snad poridis dobre.

Optimismus pramení z nedostatku informací 

Audinka vypada k nakousnuti pane RITCHMO, teda az tu rychlou barvu
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
-
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se na OT,ale Markusi..hodíš sem foto Tvýho auta? Koukám,že jsi z Prahy 13 a asi Tě vídávám občasmaRkusVT píše:Audinka vypada k nakousnuti pane RITCHMO, teda az tu rychlou barvu

Hovno vídášLucky píše:Omlouvám se na OT,ale Markusi..hodíš sem foto Tvýho auta? Koukám,že jsi z Prahy 13 a asi Tě vídávám občasmaRkusVT píše:Audinka vypada k nakousnuti pane RITCHMO, teda az tu rychlou barvu

Function > Form
Function > Form
-
- Kontaktovat uživatele:
Bež raději vyzkoumat,proč máš auto tak vysoko od zeměRitchma píše:Hovno vídášLucky píše:Omlouvám se na OT,ale Markusi..hodíš sem foto Tvýho auta? Koukám,že jsi z Prahy 13 a asi Tě vídávám občasmaRkusVT píše:Audinka vypada k nakousnuti pane RITCHMO, teda az tu rychlou barvu

Já ty HPčka zkoušel přesadit. Niž to ale nešloLucky píše:Bež raději vyzkoumat,proč máš auto tak vysoko od zeměRitchma píše:Hovno vídášLucky píše: Omlouvám se na OT,ale Markusi..hodíš sem foto Tvýho auta? Koukám,že jsi z Prahy 13 a asi Tě vídávám občas![]()

Ty by si měl spíš řešit jestli ti nepropadla legitka

Function > Form
Function > Form
a co v tom je teda za motor?
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675