Moravskoslezsky bazar (vicemene domov Motora :D )
Moderátor: Dave0401
Re: Moravskoslezsky bazar
Nevím, jak to sharky myslí, ale na triglav jsem neslyšel žádnou dobrotu 

zrejme to myslel tak, ze pokud ridic pojisteny u triglav pojistovny zpusobi nekomu skodu, tak je z nich asi problem neco rozumneho vymamit....
bohuzel nemam s timto zadnou zkusenot, takze nemohu soudit....
sam jsem mel u Triglav popjistovny pojisteneho passata, byli jedini kdo mi dokazal dat plny bonus, tim padem nejnizsi cenu. ted uz je vse jinak...
bohuzel nemam s timto zadnou zkusenot, takze nemohu soudit....
sam jsem mel u Triglav popjistovny pojisteneho passata, byli jedini kdo mi dokazal dat plny bonus, tim padem nejnizsi cenu. ted uz je vse jinak...
přímo tak nějak..ale jestli martin tam má povinné, tak on sám asi může bejt v klidu no 

- F.l.a.n.e.l.
Dle zákona: já jako řidič jsem povinný platit "povinné ručení" (dle new je to tuším zákonné pojištění...) ..tímto svou povinnost splňuji.Sharky008 píše: na každého jednou dojdepočkej až způsobíš škodu
Dle zákona: pojištovna má povinnost platit za mě škodu kterou jsem způsobil a je k těmto úkonům vázána pojišťovací smlouvou.
Tím pádem i pokud budu pojištěn u pojištovny Bob a Bobek a budu řádně platit povinné ručení, tak to můžu naprat klidně do kolony aut (prosím je to obrazné přirovnání - takže prosím bez připomínek) a pojištovně vzniká povinnost uhradit poškozeným náhradu škody...

Pokud tohle pojišťovna nesplní, klidně se budu soudit a vyhraju to na 100%

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

tak tak
co sem akorát slyšel tak některé pojišťovny platí poškozeným jen neoriginál díly apod. ale zaplatit jim to musí určitě, toho bych se nebál.

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
- F.l.a.n.e.l.
není problém to dát do autoservisu a domluvit se co a jak 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

- F.l.a.n.e.l.
já naboural v 18ti letech (paradoxně jsem jel zrovna pomalu (3Okm/h) pežota 4O5 a když mi přišlo od pojištovny kolik dostal, tak tam stálo 1O5tkč 
a neplatil jsem nic, jen jsem ten rok nedostal bonus

měl jsi dobrou pojištovnu . pán co platil rozbitého Peugeota od mladé už takové štěstí neměl pojistná událost cca 450000kč a pánovi přišla k uhradě faktura od pojištovny 250000kč . a potom se zbláznil.F.l.a.n.e.l. píše:já naboural v 18ti letech (paradoxně jsem jel zrovna pomalu (3Okm/h) pežota 4O5 a když mi přišlo od pojištovny kolik dostal, tak tam stálo 1O5tkč
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Co mel za pojistovnu proboha ??? Kurwa to me sere ty si platis pojisteni pojistovny prosperujou jak cyp a kdyz pak maj platit tak same smecka! Rozhodne vim proc valim mega prachy kooperative !
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
hej synci vy me strasite
chtel sem jit k Triglavu... 

jestli si pamatujete na tu bouracku co mel muj tatka s stim Cliem u cajtu tak az teprve tedka to bylo vyreseno .. vinu nemel nikdo a odskodnovat je bude 50 na 50 ... Clio bylo pojistene u CSOB asi 2 dny po obdrzeni dopisu ze nikdo neni vinik dostal ten borec z nasi pojistovny penize asi do tydne ..
borec byl pojisteny u CPP a to jsme museli vsechny dopisy vyjadreni z magistratu a asi 10 dalsich posilat jim na posjitovnu ... pak asi dvacetkrat volat na pojistovnu jestli je tam obdrzeli ... a do tedka cekame co bude dal ..
v kazdem telefonatu jsme si pripadali jako " co po nas chcete "
takze asi takovy je rozdil ....
borec byl pojisteny u CPP a to jsme museli vsechny dopisy vyjadreni z magistratu a asi 10 dalsich posilat jim na posjitovnu ... pak asi dvacetkrat volat na pojistovnu jestli je tam obdrzeli ... a do tedka cekame co bude dal ..

v kazdem telefonatu jsme si pripadali jako " co po nas chcete "
takze asi takovy je rozdil ....
HONDA CIVIC 8G
tak jak to tak ctu, tak ta kooperativa, ac hodne draha, tak je spolehliva...
znamy mel prachy do 3 dnu na ucte (sice to byla havarijka a ne zakonne, ale i tak...
)
takze jasna volba ... jedine pojistit pres Danka
znamy mel prachy do 3 dnu na ucte (sice to byla havarijka a ne zakonne, ale i tak...

takze jasna volba ... jedine pojistit pres Danka

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Pokud to dobře chápu, tak ale jak rychle dostaneš peníze nezáleží na tvé pojištovně, ale na pojištovně toho viníka ... takže ty ikdyž budeš mít super perfektní pojišťovnu a někdo to do tebe napere, tak ti je k hovnu jakou pojišťovnu máš, důležité jakou má on.
na rychle vyplaceni je nejlepsi Ceska, CSOB, Kooperativa, Allianz proste takove ty zname ..
jako ono to je vesmes jedno jak uz tady zminoval Šusták tak podle zakona te musi vyplatit ale proste se o to musis postarat a cekat o neco dele ...
Remix : presne tak ... zalezi na jeho pojistovne ...
jako ono to je vesmes jedno jak uz tady zminoval Šusták tak podle zakona te musi vyplatit ale proste se o to musis postarat a cekat o neco dele ...
Remix : presne tak ... zalezi na jeho pojistovne ...

Naposledy upravil(a) noreking dne 16 říj 2008 10:34, celkem upraveno 1 x.
HONDA CIVIC 8G
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Urcite koop nebo ceskou. Nechaji si zaplatit ale ocividne je za co platit ! Zadne problemy jsem jeste s koopkou nemel!
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Luku.. zase ty !!!!! ?
Klid... nerozciluj se ...
Klid... nerozciluj se ...

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
ty nebudes mit nikdy problem pokud treba zpusobis skodu z povinneho ...Luke_TDI píše:Urcite koop nebo ceskou. Nechaji si zaplatit ale ocividne je za co platit ! Zadne problemy jsem jeste s koopkou nemel!
ten druhy se musi starat ...
horsi je jak do tebe nekdo naburi a je pojisteny treba u zminovane CPP
HONDA CIVIC 8G
winter-khára Peugeot 205 na prodej kdyby někdo chtěl něco levného, cena 8tis...kontaktujte přimo cosbyho
viewtopic.php?t=78589
viewtopic.php?t=78589
ŠKODA OCTAVIA II facelift 1.8TSi COMBI ELEGACE
ŠKODA FABIA 1.2HTP
ŠKODA 1000MB
Minulost Octavia I L&K srdcotepec 1.8TIng. Štěpán Šňupárek
ŠKODA FABIA 1.2HTP
ŠKODA 1000MB
Minulost Octavia I L&K srdcotepec 1.8TIng. Štěpán Šňupárek
proste je to jako ve vsem... nejsme tak bohati, abychom si mohli dovolit kupovat levne veci 
takze je dobre si priplatit...
snad neberou rozdil pojistovny, kdyz se to uzavira primo na pobocce a pres maklere
/mam na mysli treba koop/

takze je dobre si priplatit...

snad neberou rozdil pojistovny, kdyz se to uzavira primo na pobocce a pres maklere

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Ja se napr. domluvil na docela velke sleve dokonce primo na pobocce. Je treba dat najevo, ze clovek vi o konkurenci a moznostech. Nesmi drzet hubu a vsechno odkyvat. Pro ne je stale vyhodnejsi pojistit s mensim ziskem, nez nepojistit vubec. Mam CSOB.
Live4Ride Syndicate
měl by někdo zájem o tyhle kola ??? 17" 7,5 ET 32. rozteč 5x100 ,pneu 225/45 zimní 2 kusy uplně KO a 2 nějaký vzorek mají. na jednom kole chybí poklička na stav je třeba se podívat ani sám už nevím . kopnuté určitě ne ale škráblé někde asi jo.
- Přílohy
-
- Lubo 004.jpg (75.63 KiB) Zobrazeno 1244 x
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
Cena?luboT4 píše:měl by někdo zájem o tyhle kola ??? 17" 7,5 ET 32. rozteč 5x100 ,pneu 225/45 zimní 2 kusy uplně KO a 2 nějaký vzorek mají. na jednom kole chybí poklička na stav je třeba se podívat ani sám už nevím . kopnuté určitě ne ale škráblé někde asi jo.
www.elecig.cz
E-cigarety, liquidy a příslušenství nejvyšší kvality.
E-cigarety, liquidy a příslušenství nejvyšší kvality.
kolik dáš ? já ted nevím kolik se tak pohybují.Hanizz píše:Cena?luboT4 píše:měl by někdo zájem o tyhle kola ??? 17" 7,5 ET 32. rozteč 5x100 ,pneu 225/45 zimní 2 kusy uplně KO a 2 nějaký vzorek mají. na jednom kole chybí poklička na stav je třeba se podívat ani sám už nevím . kopnuté určitě ne ale škráblé někde asi jo.
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
koupim 15" plechy na E46
diky
diky
- F.l.a.n.e.l.

- F.l.a.n.e.l.

1200,- bych mu za ne dal....
- F.l.a.n.e.l.
mu napiš