kua tez se mi libila...

Moderátor: Dave0401
Jaké video máš na mysli?remix píše: .... ale takový barry s vikingem by mohli zase předvést BEAT BOX .... uts uts a hutš hutš a tytydyt tyt tyt tyyydyt ..jak si vzpomenu na to video tak se směju ještě teď
![]()
jj uvazoval jsem o tomDave0401 píše:mogway... nejsi to ty co jsi chtel tu bilou audi a6 avant TDI bila (od ghosta?)
kua tez se mi libila...
JJ, parádaJosh píše:Kuvaaa......zlate studentske casy
Jurisek16 píše:Napište mw na seznam..............se tak namrdám jko nikdx![]()
![]()
Dio páru jdu s Renmixem !!!!!!!!!!!!!!§§ Jdu spááááááát dDonrou nooooooooc !!!!!!!!!!
..že by 80sátá léta ?Dolph píše:jo a nezapomeňte na společenské oblečení
Co gulasek? Objednavejtewesly.TDI píše:s gulašem se má věc tak, obědnání je nutné dopředu, kolik porci atd at se ví, vepřový s chlebem 65,vepř./hov./ s chlebem 75 a čistý hovězí s chlebem 85. jinak chleba s taružkem se nadělá by oko podle toho kdo potvrdi učast. pivo radek 10/12, birell čep. a negr kozel 10. kofola taky. alko klasika hospoda, magistr,myslivec, vodka (pro rudu: je "jen" 42%)
,rum,puška zlatá, domácí 56tka slíva,metaxa,zelená, plumka,fernety klasik/citrus/8000, becher, a také sladový napoj FRISCO. z nealka klasika od kofola a.s
jinak v sale na akce se nekuří (jen zdravě), je vybaven kulečníkem, šipkami, pc with net, audio 5.1
kdyby cokoliv SZ nebo 777/651189