MPI píše:Motokuba: ty mračítka tomu zrovna na kráse nepřidávaj sundat
Všeho dočasu příjdou nové světla ale ted jsem se celkem dost vysosal z peněz ještě jsem kupoval nové zimní a ještě brzdy o ZIMMERMANNa
http://motosnakes.wz.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
My car hstory:Fiat Tipo, Fiat Marea, BMW 735i, BMW 316i,BMW 320i, Ford FOCUS, Škoda Octavia 1,9TDI
My moto history:Jawa 250, GS 500, GSX600F, GSF600, VFR 750, VTR 1000,FJ1100, Yamaha FZS600 Fazer
My dream: HONDA VFR 800 V-TEC
bleach píše:nechau ty vase wintercary. to vam summer car v zime nejezdi?
Chápal bych je v případě fakt libovek, showcarů, ale u spousty lidí nechápu proč je maj.
Jako mít epesní značkový trencle v šupliku a nosit vodrbaný, kdybych se náhodou posral
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Chápal bych je v případě fakt libovek, showcarů, ale u spousty lidí nechápu proč je maj.
Jako mít epesní značkový trencle v šupliku a nosit vodrbaný, kdybych se náhodou posral
..........víte kolik je v zimě se skodovkou srandy, ještě vic jak v letě, jinak kola tam budou jen do středy pak se prodavaj............... ale na jednu stranu by mě ani nevadilo kdyby cuknul
naprostej souhlas, dost lidi s plechovkama si tady hraje na neco co neni.
naprostej souhlas, dost lidi s plechovkama si tady hraje na neco co neni.
ja si chci v zimě zablbnout a když seknu s Citrakem tak mě to bude mrzet a když seknu se škodovkou tak mě to muže bejt tak nak jedno.............. a mimo jine nevim jak bych v zimě se ZX jezdil, když je tak nak pruměrná zima tak to u nas vypadá nak takhle
provocation píše:fuuuuuuuuj, tam bych bydlet nechtel
A to já zase jo,super
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
kubajzsemily píše:ja si chci v zimě zablbnout a když seknu s Citrakem tak mě to bude mrzet a když seknu se škodovkou tak mě to muže bejt tak nak jedno..............
To je fakt že ti to bude jedno když budeš na sračky
kujon píše:Tak todle je eště pohodička, holt je vidět že vy z prahé nemáte o krutosti zimy třeba u nás na vysočině vůbec ponětí
v praze je to samej káj, tak to tu hned roztaje neasi
tovi vasekk teplomet:D
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd