Iphone
Moderátor: Rudi
- LuckyR
- Kontaktovat uživatele:
No tak ten výpis mě docela dostal. Mně se stejně ani vzhledově nelíbí a abych si nahrával stopadesát aplikací abych na tom byl s funkcema stejně jako se současnym mobilem..FCKOFF
Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
nene, to byl fake, o tom sem včera četlhondzik323f píše:nevim co hrotíte, mam 3G Iphona a vše je jen otázka softwaru, btw nějakej fin už na něm rozchodil windows mobile...
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
já to furt nechcu dokola obhajovat ale kdo z vás posíla mmsky, kdo z vás někdy video nahraný mobilem někde uchoval (vzhledem ke kvalitě), kdo kdy použil video chat a na co paměť na karty když to má 8-16 gb paměti?krulis píše:
jináč aplikaci na mms i na natáčení videa samořejmně jde stáhnout, ale k čemu? já to měl tejden a obojí smazal
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- Michelin
- Kontaktovat uživatele:
MMS vyuzivam denne, videi z mobilu mam dost, kolikrat opravdu kameru sebou nemam, mam z nich i sestrihany klipy. video chat je blbost-uznavam, karty? treba si chci hodit neco z kompu do founu vytahnu kartu nahraju, vratim. To tady nejde, nehlede nato ze to nejde nahrat ani prez bluetooth jak sem pochopil. A kdyby to slo stejne nema mass storage
.
Ale jinak kdyz si s nim spokojeny tak proc ne. Ja bych nebyl, tak si ho nekoupim. Toto vse.

Ale jinak kdyz si s nim spokojeny tak proc ne. Ja bych nebyl, tak si ho nekoupim. Toto vse.
babyCupra
Re: Iphone
dyt to nema ani poradnou navigaci
zlaty wm

NA PRODEJ!!!!!!
Brock B1 17" 5x100
http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f=89&t=117931" onclick="window.open(this.href);return false;
Brock B1 17" 5x100
http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f=89&t=117931" onclick="window.open(this.href);return false;
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
to máš pravdu voe.. de o princip.. že za ty prachy to tam není a spíš se ptám proč... když je to přece tak jednoduchý... možná marketing.. za rok vyjde novej iphone, kterej to bude mít a všichni po něm pudou... kdyby to uměl už tenhle příští rok by se nic neprodaloPanda píše: já to furt nechcu dokola obhajovat ale kdo z vás posíla mmsky, kdo z vás někdy video nahraný mobilem někde uchoval (vzhledem ke kvalitě), kdo kdy použil video chat a na co paměť na karty když to má 8-16 gb paměti?
jináč aplikaci na mms i na natáčení videa samořejmně jde stáhnout, ale k čemu? já to měl tejden a obojí smazal

| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
jo bude to mit.. ale jiny budou zas o 10let vpredukrulis píše:to máš pravdu voe.. de o princip.. že za ty prachy to tam není a spíš se ptám proč... když je to přece tak jednoduchý... možná marketing.. za rok vyjde novej iphone, kterej to bude mít a všichni po něm pudou... kdyby to uměl už tenhle příští rok by se nic neprodaloPanda píše: já to furt nechcu dokola obhajovat ale kdo z vás posíla mmsky, kdo z vás někdy video nahraný mobilem někde uchoval (vzhledem ke kvalitě), kdo kdy použil video chat a na co paměť na karty když to má 8-16 gb paměti?

NA PRODEJ!!!!!!
Brock B1 17" 5x100
Brock B1 17" 5x100
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Konečně někdo rozumnejPanda píše: já to furt nechcu dokola obhajovat ale kdo z vás posíla mmsky, kdo z vás někdy video nahraný mobilem někde uchoval (vzhledem ke kvalitě), kdo kdy použil video chat a na co paměť na karty když to má 8-16 gb paměti?

Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi 

- qwer
- Kontaktovat uživatele:
Tommy1978 píše:Konečně někdo rozumnejPanda píše: já to furt nechcu dokola obhajovat ale kdo z vás posíla mmsky, kdo z vás někdy video nahraný mobilem někde uchoval (vzhledem ke kvalitě), kdo kdy použil video chat a na co paměť na karty když to má 8-16 gb paměti?

mam iphone a jsem nadmíru spokojenej.. ovládní jednoduchy.. video nepoužívam..pamět stačí,mmsky neposílám, filmy jsou na tom pěkný,foták to má, je to rychlí a neseká se to.. Aplikací je na to hodně.. hry z applestore jdou i zadarmo

Passat B5.5 TDI 96kw
Kdyby se tvým názorem řídily všechny firmy, tak dodnes chodíme v dřevákách. Airbag v autě si použil kolikrát? Ani jednou což, ale počítám že si rád že ho tam mášPanda píše: já to furt nechcu dokola obhajovat ale kdo z vás posíla mmsky, kdo z vás někdy video nahraný mobilem někde uchoval (vzhledem ke kvalitě), kdo kdy použil video chat a na co paměť na karty když to má 8-16 gb paměti?

http://fimosperky.cz - obchod s ručně vyráběným zbožím 

trošku divný přirovnání nemyslíš?Georgeos píše:Kdyby se tvým názorem řídily všechny firmy, tak dodnes chodíme v dřevákách. Airbag v autě si použil kolikrát? Ani jednou což, ale počítám že si rád že ho tam mášPanda píše: já to furt nechcu dokola obhajovat ale kdo z vás posíla mmsky, kdo z vás někdy video nahraný mobilem někde uchoval (vzhledem ke kvalitě), kdo kdy použil video chat a na co paměť na karty když to má 8-16 gb paměti?
jináč aplikaci na mms i na natáčení videa samořejmně jde stáhnout, ale k čemu? já to měl tejden a obojí smazal. Což je asi podobný přirovnání ......
edit: a není to názor, kterým by se měli řídit firmy, ale potencionální kupec iP
Nemyslím. To že to nepoužíváš vůbec neznamená že to je k ničemu. Je mnoho lidí co to používá. Upřímně by mě třeba sralo že v IP nemohu smazat jedinou SMS aniž bych nesmazal všechny od dané osoby, nebo že nemá doručenky.Panda píše:trošku divný přirovnání nemyslíš?Georgeos píše:Kdyby se tvým názorem řídily všechny firmy, tak dodnes chodíme v dřevákách. Airbag v autě si použil kolikrát? Ani jednou což, ale počítám že si rád že ho tam mášPanda píše: já to furt nechcu dokola obhajovat ale kdo z vás posíla mmsky, kdo z vás někdy video nahraný mobilem někde uchoval (vzhledem ke kvalitě), kdo kdy použil video chat a na co paměť na karty když to má 8-16 gb paměti?
jináč aplikaci na mms i na natáčení videa samořejmně jde stáhnout, ale k čemu? já to měl tejden a obojí smazal. Což je asi podobný přirovnání ......
edit: a není to názor, kterým by se měli řídit firmy, ale potencionální kupec iP
http://fimosperky.cz - obchod s ručně vyráběným zbožím 

neříkám, že je to k ničemu, jen se ptám kdo to kdy využil, a myslím, že takovejch lidí, kteří se bez toho neobejdou je málo...
jináč ten mobil je jak mně na tělo šitej, páč třeba i ty pro všechny tak důležitý doručenky já nepoužívám asi 3 roky
jináč ten mobil je jak mně na tělo šitej, páč třeba i ty pro všechny tak důležitý doručenky já nepoužívám asi 3 roky
nic proti iphone a dalsim high tech mobilum, ale nejvic me dojme, kdyz treba u nas v praci neco predelavaji zednici nebo takovy ty umelci co se zabivaji vzduchotechnikou na urovni pritahovani sroubu a bourani zdi, prerusi praci kdyz se jim z monterek spusti 128 hlasa zvonkohra a vytahnou nejnabusenejsi high tech telefon, ktere jse rozklada na ruznejch 8 panelu a hraje vsema barvama na 4 displejich a domlouvaji si hmozdinky nebo kam pudou kopnout svejch 10 piv po praci, potom si ani nejsou schopny precist potichu jidelni listek v hospode
semysak jj, koukam ze si nevsimas sam.
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675